Roberto Cavalli Gemma di Paradiso
Твій вихід Cavalli💎
Моя історія з цим парфумом почалася не дуже вдалою. Я замовляла їх в інтернеті, просто почитавши піраміду, роки 3-4 тому. І коли їх отримала, була розчарована, виявилося зовсім не те, що я хотіла. Взагалі коли не знаешь аромат, замовляти пальцем в небо, така собі ідея...Але я то люблю😂. Зацікавила мене піраміда:
Основні акорди: Амбровий, білоквітновий, ванільний, деревний, пудровий, солодкий, фруктовий, квітковий, цитрусовий.
Початкова нота: Груша, мандарин.
Нота серця: Жасмін, квіткові ноти.
Кінцева нота: Амбра, ваніль, деревні ноти.
Я обожнюю ноти груші, мандарину, деревини та ванілі.
Перше мої враження це дуже солодкий фруктово- квітковий аромат, який задушує тебе приторним жасмином. І так було доволі довго. Так вони і стояли собі на полиці, чекали свого часу...І він таки настав☺️.
Недавно почавши маленьку "ревізію" своїх парфумів, я знову їх спробувала, і мені сподобалося 💙. Я відчула ту приємну солодку грушу з ваніллю, і десь далеко ноти мандарину ✨✨✨. Я так зраділа, як новим парфумам😂.
Жасмін нікуди не дівся, але звучить дуже романтично і ніжно. Такий приємний східно-квітковий аромат. Чи смаки в мене змінилися, чи відчувати я стала по різному, не має відповіді, наврядчи змінився парфум😂.
Дуже стійкий, та зачаровує своїм шлейфом. Гарний та стильний флакон.
Купила би я його знову, мабудь що ні!
Вийшло " все нове добре забуте старе!🖤
З
Коментарі (0)