Lytvynenko

Олівці для очей O’BAYS | чорний і два рожевих

Відносно бюджетні (є дешевші аналоги) олівці від українського бренду O’BAYS використовувала вперше.

Перше враження приємне, мінімалістичний дизайн, проте не зручно, що номер кольорових олівців викидається разом із пакувальною плівкою.

Текстура мʼяка, піддатлива до розтушовування, його приємно наносити на шкіру і слизову.

Пігментація хороша. Як на мене, кольори яскраві та не потребують багато нашарувань.

Стійкість посередня. На вечір вистачить, проте цілий день пігменти тримати не будуть. Хіба, якщо добре закріпити тінями. Кольорові досить швидко змила міцеляркою, з чорним довелося повозитись, особливо зняти його з міжвійки. Зі слизової колір сам уходить через короткий час.

У макіяжі очей використала:

1️⃣ : базу під тіні Lamel; тіні нюдові Lamel, олівець O’BAYS сатиновий чорний та кольоровий #11, що в поєднанні з чорним дав плавний перехід та відтінок, подібний до олівця #12; туш Maybelline.

2️⃣ : базу під тіні Lamel; тіні нюдові та сяючі Lamel, олівець O’BAYS сатиновий чорний та кольоровий #12; туш Maybelline.

Висновки: на кожень день я їх використовувати не буду, але, як варіант вечірнього макіяжу, на пару годин для події, нанесу. За свою вартість - хороші варіанти, хоча є й більш бюджетні 😌