Пусті баночки
Висновки про використані засоби
Моя улюблена рубрика, люблю почитати про пусті баночки, а сьогодні розказую вам про свої😊
Продукти для обличчя
Гіалуронова міцелярна алоє-вода Garnier🌱
Класика міцелярок! Зі своєю задачею справляється. Приємний аромат, гарно знімає макіяж (те що на мені майже щодня: тоналка, туш, підводка, олівці звичайні або стійкі гелеві формули - справляється без зусиль). Не викликає подразнень і негативних реакцій шкіри. Очі не пече. Після очищення міцеляркою завжди вмиваюсь гелем.
Пінка з вітаміном С L'Oreal Paris Revitalift🍊
Я б назвала це гелем, а не пінкою (для мене пінка - це те що одразу виходить з дозатора у вигляді піни). Тут же ми отримуємо з дозатора гель, який розтираючись на вологих долонях спінюється.
В складі є вітамін С та саліцилова кислота. Гель очищає м’яко, не до скрипу, і моїй шкірі це підійшло. Не скажу, що отримала якийсь вау ефект але в цілому непогана умивашка. Розхід засобу середній.
Макіяж
Туш-панчохи GlamBee Love to Love Sentimen Black
Сто разів вже розповідала про цю туш і розкажу ще раз😁 Дууууже бюджетна та добре показує себе в ділі. Вистачило на три місяці. Всі подробиці тут https://club.makeup.com.ua/post/16732/
Для тіла
Дезодорант-антиперспірант спрей "Енергія свіжості" NIVEA
Досить непоганий антиперспірант але помітила, що не дотримує захист літом під кінець активного дня. Залишає білі сліди на одязі. І головний мінус для мене, коли розпилюю в маленькому приміщенні (ванній) я закашлююсь від розприсканих аерозольних частинок.
Гель для душу ожина YVES ROCHER💟
Аромат мене покорив💜 солодкий, ягідний, як я люблю!
Дома при використанні виявила, що гель був якийсь занадто рідкий, можна легко збовтати до утворення майже піни на поверхні. Через це розхід був не економний. Піниться він гарно. Після душу сильна віддушка на тілі не залишається. (Є інформація, що бренд YVES ROCHER продовжує працювати на ринку росії, тому повторювати покупку не буду)
Коментарі (0)