Вікторія

Офігенна корейська антиоксидантна маска 🤩

Офігенна корейська антиоксидантна маска 🤩

Взагалі, цю маску кинула в корзину на чорну п'ятницю просто так. На неї була велика знижка, масок багато не буває, цей корейський бренд я люблю. Навіть, не читала ні опис, ані відгуки.

Як же я буда здивована, коли змила через 10 хвилин цю маску. Шкіра просто оксамитова. Шкодую, що не сфоткала до. Дуже приємним ефект. Навіть висипання наче стали не такі червоні.

Яка в мене вийшла вечірня рутина. Я умилася, протерла обличчя кислотними падами https://club.makeup.com.ua/post/20474/

Потім ще вирішила нанести хвилинний пілінг https://club.makeup.com.ua/post/21516/

Після пілінгу нанесла тонік з центелою

і цю масочку на 10 хвилин.

Ефект вийшлов ВАУ. Я давно така задоволена після маскочки не була

Маска має цікаву консистецію, в середині щось таке гелеве з дрібними шматочками якихось рослин. Запах травяний. Чимось нагадує зелену маску віж Medi Peel.

Наноситься комфортно, тримається добре і змивається теж без проблем. Я думала, що при змиванні нею ще можна трохи поскрабити шкіру, але ні.

Ще в мене є інша маска цього бренду , яка теж мені дуже подобається https://club.makeup.com.ua/post/7666/

Офігенна корейська антиоксидантна маска 🤩
Офігенна корейська антиоксидантна маска 🤩
Офігенна корейська антиоксидантна маска 🤩
Офігенна корейська антиоксидантна маска 🤩

Склад я подивилася, поки носила маску і він прям супер цікавий. Безліч антиоксидантів та рослинних екстрактів.

З самих цікавих

Полин. В мене був тонік з полином і прям дуже мені подобався https://club.makeup.com.ua/post/21396/

Полин служить антибактеріальним і протигрибковим засобом. Відповідає за утворення клітинного бар'єра, відновлення клітин, загоєння ран, синтезу колагену та розгладжування зморшок. Завдяки вмісту великої концентрації антиоксидантів полин може сприяти захисту шкіри від подразників навколишнього середовища та передчасного старіння

Кордицепс — це широкий термін для роду, що складається з понад 400 видів грибів, які ростуть на певних типах комах, іноді його називають «гриб-гусениця».

Традиційна китайська медицина використовувала кордицепс протягом сотень років як протизапальну та антиоксидантну добавку. Наша шкіра піддається окислювальному стресу протягом усього життя, але з віком наслідки цього стресу стають більш очевидними. Антиоксиданти можуть допомогти уповільнити цей процес.

Екстракт кореня Polygonum cuspidatum - це рослина, коріння якого є хорошим джерелом потужного поліфенольного антиоксиданту транс-ресвератрола, який вважається найбільш біодоступною формою ресвератрола. Також відоме як японський спориш, мексиканський бамбук і, в традиційній китайській медицині, як Ху Чжан, ця рослина не тільки допомагає боротися з вільними радикалами, перш ніж вони можуть пошкодити шкіру, а й зменшує ознаки подразнення.

Шоломниця байкальська вважається одним із найефективніших природних адаптогенів. має антимікробні, антиоксидантні, протизапальні та антибактеріальні властивості, сприяє проникненню в шкіру інших активних компонентів.

І ще багато антиоксидантів:

Екстракт кореня голої солодки.

Екстракт лікарської ромашки

Екстракт розмарину

Центела азіацька

Чай зелений (camellia Sinensis)

Екстракт троянди давурикової

Я залишилася дуже задоволеною цією маскою, щіро рекомендую спробувати