krutoguuz

Мій експеримент

Мій експеримент

У моєму вчорашньому пості (https://club.makeup.com.ua/post/25019/) Оксана К. залишила коментар, що(цитую):

'' Я десь читала лайфхак, що потрібно нанести термозахист на шкіру і подути феном теплим повітрям, якщо буде відчуватись "холодок" то термозахист працює)) '' .

А хто я така, щоб не перевірити? 😂

Тож експеримент в мене полягав в тому, що я нанесла кілька пшиків термозахисту на кисть і дала висохнути, а потім подула на цю ділянку і майже не відчувалося тепла, коли на іншій там не не було термозахисту відчувалося навіть попікування від гарячого повітря. Спочатку я подумала можливо кисть не така чутлива до температур і подула повітрям з фену на іншу руку і була в шоці, бо печіння тут теж відчувалося. Далі я продовжила собі нормально сушити волосся, а так як воно в мене досить густе це зазвичай займає не мало часу. Вже коли волосся було майже сухе, то я вирішила знову подути на кисть там де був нанесений термозахист і була знову в шоці, бо там почало відчуватися печіння. Тобто він вже випарувався.

ВИСНОВОК з мого експерименту:

Саме мій темозахист має короткочасну дію та досить швидко вивитрюється, що для хорошого захисту треба під час сушки волосся наносити його декілька разів.

А ви перевіряли свій термозахист?

Мій експеримент