Хаiт Маргарита

#looksoftheyearmakeupclub

#looksoftheyearmakeupclub

Це буде не дуже весела, але дуже особиста історія.

Історія про те, як я втратила своє прекрасне волосся. 😔

Чому я вирішила поділитися цією історією з вами, дівчата? Бо вважаю, що комусь мій досвід може дуже допомогти: може хтось нарешті перестане безглуздо витрачати гроші на шампуні та маски та піде і перевірить стан свого організму.

Почну спочатку.

Я завжди вважала моє волосся своєю візитною карткою. Погодьтеся - дуже кучерява руда дівчина з блакитними як у хаскі очима впадає в око і, завдяки цьому, люди швидко мене запам'ятовують. Навіть, якщо клієнтка, або хтось зі знімального майданчика, не пам'ятає як мене звуть, то пояснивши "ну така, рижа та кучерява візажист" - стає одразу зрозуміло про кого йде мова 😅

Любов до волосся з'явилася не одразу - у школі я його ненавиділа і не розуміла чому мені так в житті не пощастило.🙈😅 Всі дівчата гарні, зачесали волоссячко і красуні, а мені на долю випало бути схожою на домовеня, в якого завжди, як не вкладай, в різні боки все стирчить і волосся ніколи не буває гладеньким як у інших дівчаток.

А пооотім я розгадала секрет: навчилася кучерявому методу та ознайомилася зі стайлінгом, який робив моє волосся фантастично красивим. І у нас сталося кохання🥰🥰🥰

Але повернемось на початок 2023-го року...

Вже рік як йде повномасштабна війна, але я багато працюю, погано сплю і в мене дуууже випадає волосся. Я скидаю все на те, що це стрес через війну і на те, що я примудрилася в новорічну ніч захворіти на Covid, купляю ампули для росту волосся, міняю шампуні та маски, п'ю магній і намагаюся заспокоїтись 🙃

В якийсь момент, стоячи з подругою в ТЦ перед дзеркалом, де було дуже багато світла, я помічаю, що в мене настільки порідшало волосся, що я почала бачити шкіру голови. Не на проборі, а просто крізь волосся 😱😱 це було настільки страшно та неприємно, що я вирішила звернутися по допомогу до лікарів.

Поназдававши аналізів на мільон грошей, та побачивши реакцію професорки-лікаря на ці аналізи, я отримала діагноз - анемія середньої тяжкості. При нижній нормі заліза в організмі 10,7, в мене суворо маячив показник - 1,64 😰 Це пояснювало все - і випавше волосся і поганий сон і постійну втому.

Почалося моє довге та тяжке лікування (хто не знає, залізо - це така штука, яка підіймається дуже повільно і важко)

Ще забула розповісти, що у мого волосся з'явилися несподівані спецефекти - змінилась його структура - завиток перестав бути пружним, після вкладання волосся розкручувалось через години 2-3 та просто починало стирчати як пакля. Більшу частину року я проходила із зібраним заколкою волоссям. При цьому, я ходила до парикмахера, вкорочувала довжину в надіі, що чим коротше волоссячко, тим краще буде триматися завиток. Ага, моя ж ти наївна дівчинко... фіг там. Не допомагало ні-чо-го.😭🤷‍♀️

Все це дуже виснажувало, я багато плакала та не могла спокійно дивитися на себе в дзеркало. Ніколи в житті я не могла припустити навіть думку про те, що можу лишитися свого волосся!!! Проживаючи це своє особисте горе я по класиці пройшла всі чотири етапи: заперечення, гнів, торг, депресія та прийшла до головного - прийняття.

Вперше в житті я пішла до дуже крутого майстра та зробила собі коротку стрижку!

Сказати, що я хвилювалась - не сказати нічого, але мене дуже підтримували друзі, чоловік і вся родина. Навіть мої клієнтки. ❤️❤️❤️

За що я дуже сильно їм вдячна!! (хто з вас читає цей допис, знайте це - я вдячна і обіймаю вас!😉❤️)

Зараз мені набагато краще, я вже звикла до свого зображення в дзеркалі і скоро стану справжньою залізною леді 🦾🦾🦾

На жаль, ще не встигла зробити фотосет у новому вигляді, Мейкап цим челенджем мене випередив. Але, знайте, він у планах! Зроблю, покажу 😉

Мораль цієї байки коротка - не забивайте на своє здоров'я та своєчасно звертайтесь до лікарів і бережіть себе! ❤️

А я пішла дивитися ваші Looks з цього челенджу😉