Mandarinka

Рідкі патчі під очі від Sane: наскільки результативні на шкірі 30+

Рідкі патчі під очі від Sane: наскільки результативні на шкірі 30+

Сьогодні знайомлю вас з ще однією бюджетною знахідкою від українського бренду Sane. Довго тестувала і не могла скласти фінальне враження, але фото ДО/ПІСЛЯ - розставили все по поличках.

Рідкі патчі під очі від Sane: наскільки результативні на шкірі 30+

Спойлер: усим!

  • Текстура: плотний гель, на відміну від просто гелю, лягає більш щільно і йому потрібно трошки довше, щоб повністю впитатись в шкіру.
  • Аромату як такого немає.

Спосіб використання: зі звичайними патчами треба обов'язково лягати, бо коли пропитки забагато, вони сповзають, їх треба зафіксувати. Тут же все значно простіше - пару секунд щоб нанести засіб і ще декілька хвилин до повного висихання і до появи першого результату.

Використовувала патчі і зранку і ввечері, наносила як крем під очі після своєї доглядової рутини.

Чого боялась? Так як це гель - дуже не хотілось липкості, але якщо наносити не пів флакончика за раз, а все-таки тонким шаром - її і не буде. Тест пройшов добре. Але відчуття легкої плівочки, як захисного шару - залишається.

✔ Бюджетна ціна і дуже економне використання засобу

✔ Є зволоження зони навколо очей

✔ Дуже комфортне використання - не потрібно возитись з патчами, виділяти на це час.

✔ Прибирає і розгладжує дрібні зморшки. Не потрібно чекати якогось супер вау-ефекта, але все таки якщо подивитись, то ефект від використання засобу є. І чим раніше почати використовувати на постіній основі - тим краще буде результат.

Загалом я вважаю, що необхідно робити завжди фото ДО та ПІСЛЯ навіть для себе. Бо результат може бути малопомітним, і можна засмутитись, а дарма.

Від мене це 5/5 і рекомендую.

P.S: а вам по фото помітно результат?