Marinka🌈Rainbow

Ранкова бьюти рутина ✨

Ранкова бьюти рутина ✨

Всім привіт ❤️

Кінець року завжди приносить багато роботи та невідкладних справ. Та навіть коли робота кипить, обновочки та новинки змушують трохи призупинитися і зробити щось приємне для себе)

В мене з'явилась популярна серед дівчат очищувальна та відбілювальна маска для обличчя від Sane , та подарунковий набір від Lancome. Збираючись вранці я вирішила протестувати новинки .

Ранкова бьюти рутина ✨

Цю маску я неодноразово бачила в оглядах дівчат та стрічці , в більшості відгуки позитивні. Маска для обличчя Sane Cleansing and Whitening mask з вітамінами обіцяє нам активне очищення шкіри завдяки вмісту оксиду цинку що глибоко очищає пори і запобігає жирності шкіри, а також має м'яку відбілювальну, тонізуючу та заспокійливу дію.

За консистенцією маска схожа на глиняну , вона однорідна , щільна , легко наноситься на обличчя.

Я нанесла на 15 хвилин і поки робила домашні справи то навіть забула про неї, настільки комфортно вона відчувалась. Після 15 хвилин маска почала підсихати і я пішла змивати . З цим також проблем не виникло, маска легко змилась проточною водою без залишків.

Результат ✨

Шкіра обличчя стала більш свіжою , тон вирівнявся , на дотик м'яка та гладенька. Але мою шкіру маска все ж таки сушить ,що не дивно. Відбілюючої дії я поки що не побачила. В цілому маска непогана , я думаю кращий і більш видимий результат буде якщо наносити її коли є різні висипання та недосконалості на обличчі.

Щоб прибрати стягнутість шкіри та заспокоїти її я використовую тонер-міст. Зараз один з моїх фаворитів це бюджетний та дуже класний тонік від Ziaja - Jeju young skin . Він зазначений як матуючий засіб та проти чорних цяток , проте моїй сухій безпроблемній шкіри він також підходить.

  1. Тонік дуже зручний у користуванні, він знаходиться в флаконі з дозатором який має дрібнодисперсний розпилювач і перетворює міст на туман. А ще в нього неймовірно приємний м'ятно - цитрусовий аромат, схожий на мохіто )
  2. Тонік не провокує виникнення запалень, він не подразнює очі , а навпаки ,якщо з'являються проблемні ділянки то прибирає почервоніння.
  3. Не липкий,після нанесення взагалі не відчувається на обличчі
  4. Я використовую засіб і як очищуючий тонік , також можу розпилювати на обличчя впродовж дня. Влітку це взагалі в мене засіб номер один який завжди в сумочці. А аромат завжди покращує настрій ✨

В подарунок я отримала набір від Lancome - це два засоби в мініатюрі:

Advanced Genifique сироватка концентрат для обличчя та

Advanced Genifique Yeux Light -Pearl концентрат для шкіри навколо очей

В мене мініатюра 10 мл. Сироватка знаходиться в флаконі з пластику зі зручною піпеткою. Сироватка досить рідка , але не як водичка, має приємний не сильно виражений аромат. Після нанесення вбирається швидко , шкіра стає на дотик шовковиста без липкості . Сироватка активатор молодості має в своєму складі пребіотики та дієвий потужний вплив на мікробіом шкіри. Насправді про сироватку багато спірних відгуків , щоб побачити помітну дію треба якийсь час покористуватися нею. Але перші враження в мене позитивні, сироватка прибрала сухість шкіри , візуально вигляд став кращим.

Дуже хотіла спробувати саме цю сироватку для шкіри навколо очей і рада що в мене є мініатюра для тестування. Сироватка відома своїм унікальним запатентованим металевим аплікатором який має охолоджувати шкіру на 3 °С та робити погляд більш сяючим. Я люблю такі металеві аплікатори і дійсно завдяки дії прохолодного металу зменшуються набряки під очима.

Сироватка густа ,напівпрозора з ледь вловимим ароматом. Вона за консистенцією невагома ,як крем-гель, швидко вбирається в шкіру. Помітна дія після нанесення: зменшуються набряки , шкіра під очима гладенька і більш пружна , сироватка добре переноситься і не подразнює очі. Також виробник радить наносити сироватку на зону росту вій , нібито покращується їх ріст. В цілому також сироватка сподобалась.

Дякую за увагу 🤗