Anna_feerie

База під тіні, що витримає все!

База під тіні, що витримає все!

Якщо у вас жирна шкіра/нависаюче повіко або ж просто всі тіні зникають з очей опівдні – цей допис для вас!))

Почну з того, що на моїх очах тіні без бази живуть не довше 2-3 годин (і це ще хороший результат). Та оскільки я люблю фарбуватись, то використовую праймери під тіні. В мене були різні варіанти: від непрацюючих натуральних баз до всім відомої шайби Artdeco, бази MakeUP Factory та легендарної Urban Decay (до речі, вона сподобалась найбільше з цього переліку). Але саме після знайомства з NYX Professional Makeup High Definition Eye Shadow Base мої макіяжі вийшли на новий рівень стійкості!

База під тіні, що витримає все!

І в своїх пошуках я знайшла блог дівчини, яка спеціалізувалась на розсипчастих текстурах і вона порадила мені саме NYX HD як основну базу, а також Nyx Glitter Primer для більш крупних частинок (про цей клей також зроблю окремий відгук, бо він однозначно того вартий 🤩).

Так ось, чим же мені так сподобався праймер High Definition? Справа в тому, що це супер комфортна текстура, яка лягає на повіки, не стягуючи та не викликаючи жодного дискомфорту. Вона має легкий відтінок, схожий на найсвітліший консилер під очі, з легкою рожевинкою, завдяки чому візуально вирівнює тон шкіри. При цьому тримає тіні нереально довго! Якщо дати їй висохти та нанести матові/сатинові тіні, то мені вистачає на 8-10 годин без осипань, скочувань та інших неприємностей (бувало й довше, але зазвичай я змиваю макіяж раніше, ніж закінчиться доба)).

Та я пішла далі – і навіть можу нанести на ще трохи вологу базу сухі пігменти – і вони також триматимуться!) Звісно, краще в такому випадку спочатку нанести Nyx HD – далі зробити кольорову підложку з пресованих тіней – трошки глітерного клею – і зверху вже спаркли/глітери. Але я мала перевірити – ця база соло дійсно крута!)

Відзначу, що праймер тільки на верхній повіці, на нижній його не було, тож можна побачити, як розчинились тіні. А на зоні з праймером навіть через 10 годин ми бачимо, що спаркли лише трошки пішли у зоні складочки, але в цілому вигляд доволі пристойний (вибачте за освітлення, фотографувала вже вночі 😉).

Тому однозначно рекомендую Nyx HD всім, хто любить тіні і страждає від браку стійкості макіяжу 🤗 🤗 🤗. Для залізобетонної фіксації після висихання бази можна трошки припудрити повіки, а потім вже приступати до нанесення тіней. Якщо ж у вас в арсеналі є розсипчасті текстури – то моя схема вище з чотирьох етапів перевірена багатьма роками експериментів та точно вас не розчарує!))