База під тіні, що витримає все!
Якщо у вас жирна шкіра/нависаюче повіко або ж просто всі тіні зникають з очей опівдні – цей допис для вас!))
Почну з того, що на моїх очах тіні без бази живуть не довше 2-3 годин (і це ще хороший результат). Та оскільки я люблю фарбуватись, то використовую праймери під тіні. В мене були різні варіанти: від непрацюючих натуральних баз до всім відомої шайби Artdeco, бази MakeUP Factory та легендарної Urban Decay (до речі, вона сподобалась найбільше з цього переліку). Але саме після знайомства з NYX Professional Makeup High Definition Eye Shadow Base мої макіяжі вийшли на новий рівень стійкості!
Коли я захопилась мінеральною косметикою і накупила розсипчастих тіней, виникло питання – на що ж їх кріпити?
І в своїх пошуках я знайшла блог дівчини, яка спеціалізувалась на розсипчастих текстурах і вона порадила мені саме NYX HD як основну базу, а також Nyx Glitter Primer для більш крупних частинок (про цей клей також зроблю окремий відгук, бо він однозначно того вартий 🤩).
Так ось, чим же мені так сподобався праймер High Definition? Справа в тому, що це супер комфортна текстура, яка лягає на повіки, не стягуючи та не викликаючи жодного дискомфорту. Вона має легкий відтінок, схожий на найсвітліший консилер під очі, з легкою рожевинкою, завдяки чому візуально вирівнює тон шкіри. При цьому тримає тіні нереально довго! Якщо дати їй висохти та нанести матові/сатинові тіні, то мені вистачає на 8-10 годин без осипань, скочувань та інших неприємностей (бувало й довше, але зазвичай я змиваю макіяж раніше, ніж закінчиться доба)).
Та я пішла далі – і навіть можу нанести на ще трохи вологу базу сухі пігменти – і вони також триматимуться!) Звісно, краще в такому випадку спочатку нанести Nyx HD – далі зробити кольорову підложку з пресованих тіней – трошки глітерного клею – і зверху вже спаркли/глітери. Але я мала перевірити – ця база соло дійсно крута!)
Для тесту на колажі я нанесла на повіки одразу спаркли (без глітерного клею, тільки база NYX Professional Makeup High Definition).
Відзначу, що праймер тільки на верхній повіці, на нижній його не було, тож можна побачити, як розчинились тіні. А на зоні з праймером навіть через 10 годин ми бачимо, що спаркли лише трошки пішли у зоні складочки, але в цілому вигляд доволі пристойний (вибачте за освітлення, фотографувала вже вночі 😉).
Тому однозначно рекомендую Nyx HD всім, хто любить тіні і страждає від браку стійкості макіяжу 🤗 🤗 🤗. Для залізобетонної фіксації після висихання бази можна трошки припудрити повіки, а потім вже приступати до нанесення тіней. Якщо ж у вас в арсеналі є розсипчасті текстури – то моя схема вище з чотирьох етапів перевірена багатьма роками експериментів та точно вас не розчарує!))
Коментарі (0)