Vikulyk

Як я рятувала шкіру з Cicaplast

Як я рятувала шкіру з Cicaplast

Перший день на місці забою була кров, відповідно ніякі креми, окрім бепантену я не використовувала, на другий же зникла одна шишка і стало краще, тоді я спробувала використати якісь загоюючі креми, саме cicaplast мені сподобався найбільше!

Спойлер: вже за тиждень шкіра стала набагато кращою!!!

Я одразу відчула, як на місці травми стих біль і відчула полегшення, не на 100%, але суттєво, це викликало в мене довіру і я наносила крем 2-3 рази на день саме в місце удару(досить жирненьким шаром), проте пробувала його декілька разів і на все обличчя.

Крем дуууже економний, я навіть не закінчила за тиждень 2-ий пробник, а вже бачу результат і користь.

  • Забій значно зменшився в розмірі і це відбувалось доволі швидко.
  • При нанесенні тону на 4 день я уже йшла гуляти і у мене не було видно сліди лущень, наскільки гарно він їх згладив.
  • Я бачу як гладко сходить травма і розумію, що рубцем тут не пахне, ну максимум він буде доволі непомітним, в мене буває, що рубці після висипань гірше проходять.
  • Ось такий результат всього лиш за тиждень і я дуже задоволена.
Як я рятувала шкіру з Cicaplast

Насправді цей кремчик дуже універсальний, він дещо жирний, але вбирається і не створює дискомфорту, він класний, як база під макіяж, не викликає висипів, гіпоалергений, дає хороше зволоження навіть малюкам, подруги розповідали, що він нереально круто загоює опрілості від підгузника чи ще якісь неприємності, тому такий засіб точно не буде лишнім і підійде в багатьох випадках.

Я ще його мастила на ніс, коли той полущився від сопель, він працює добре, але саме в цьому плані є інший засіб, який ще краще допомагає, а от щодо загоєння, таких неприємностей, як у мене саме герой посту вразив найбільше.

Пройшовшись по складу я побачила безліч класних діючих речовин, тут і пробіотики, пантенол, різні загоюючі, відновлюючі і антибактеріальні компоненти.

Тепер я зрозуміла за що так всі люблять цей кремчик, він дуже класний, хочу тепер собі взяти тюбик.)