olenamoli

Олійка для губ Clarins - варто чи ні? 🤔

Моє знайомство з олійками Clarins розпочалося в 2021 році, до цього я була прихільницею їх відомих бальзамів.

Clarins Instant Light Lip Comfort Oil - абсолютно чудова олійка, яку я купувала двічі. Вона густа і нелипка, миттєво вирівнює текстуру губ, зволожує, відновлює. Достатньо стійка, що для мене було приємним сюрпризом.

А от неприємним сюрпризом стало те, що її тепер ніде немає в наявності.
Натомість нам пропонують Clarins Lip Comfort Oil. Майже те саме? А от і ні! Відрізняються як флакончики, аплікатори, так і наповнення.
Ціни на олійки Clarins стали дуже кусючими, тому добре, що можна було придбати міні-версію.

В цю олійку додали більше доглядальних компонентів і на 30% вона складається з натуральних олій шипшини, жожоба та лісового горіха. Але натомість олійка значно рідша за консистенцією, а значить і менш стійка.

На губах виглядає чудово, також одразу заповнює всі тріщинки/сухості і надає дзеркального блиску.

Колір 04 Pitaya - рожевий, майже барбішний, додає образу свіжості та яскравості. Але ця олійка тінтує губи і через це трохи їх підсушує. Тобто, поки вона на губах, все ОК, коли сходить, то колір залишається і не вистачає зволоженості.

Для себе не бачу сенсу купувати цю олійку, щось подібне можна знайти у Lamel, Essence та інших брендів. А от Instant Light залюбки купила би втретє, але... але...