Свідома клієнтка

Шампунь для каштанового та темного волосся Venita Salon Professional

Шампунь для каштанового та темного волосся Venita Salon Professional

Цей шампунь для поступового затемнення волосся я обрала за позитивними відгуками польською мовою та за пігментами. У складі шампуню 3 штучні пігменти:

CI 12250 — Basic Brown 16 — базовий коричневий

CI 56059 — Basic Blue 99 — базовий синій

Basic yellow 87 — базовий жовтий

Особливо звабливим для мене виглядав синій пігмент, тому що саме синій пігмент має нейтралізувати помаранчевий відтінок волосся. Окрім пігментів шампунь містить екстракти тритичинкової крамерії, ракитника вінечного та грецького горіха, які багаті на фітопігменти. У якості очищувального компоненту на першому місці Sodium Laureth Sulfate та переважно невідомі мені миючі компоненти, які INCI Decoder вважає м’якими та хорошими.

Шампунь в тубі зі звичайного пластику об’ємом 200 мл, якість друку етикетки не на висоті, на шампуні зазначений термін придатності у зрозумілому форматі та не зазначено терміну для використання після відкриття. Інструкції для використання українською мовою немає, є російською. В ній зазначено, що шампунь підходить і для натурального, і для фарбованого волосся. Шампунь потрібно вмасажувати (такого слова немає в українській мові, хоча воно точно передає суть процесу) в волосся, трішки почекати та змити. Виробник обіцяє, що при регулярному використанні волосся стане блискучим та темнішим. Відгуки це підтверджували, дівчата писали, що шампунь не фарбує руки та рушники і що волосся набуває темнішого кольору, на що я і сподівалась, а також на те, що шампунь буде добре промивати волосся та вимиватись зі шкіри голови і не викличе негативних реакцій. У своїх мріях мені хотілось, щоб в результаті використання шампуню можна було обійтись без кондиціонера та без фарбування волосся, хоча мою сивину і фарба не з першого разу зафарбовує, але я оптиміст.

Перші враження:

Мені було трішки лячно і страшенно цікаво, в мене давно не було сульфатних шампунів і тонувальний шампунь це зовсім новий для мене продукт. Я мию голову окремо від тіла, тому нічого не можу сказати з приводу того чи тонує шампунь пушкове волосся на тілі. Колір шампуню виявився точно таким, як я хотіла, - холодним коричневим з ледь помітним перламутром (я змінила баланс кольорів на фото, щоб сам шампунь вийшов таким як в житті), запах для мене незвичний, але, мабуть, типовий для професійного шампуню, він чимось нагадує запах фарби для волосся, якщо дуже до нього принюхатись, хоча він не містить похідних аміаку, які інколи трапляються у формулах тонувальних шампунів, на волоссі після миття запах не затримується. Він густий, навіть трохи тягнеться, шампунь достатньо легко дозувати, він гарно піниться, легко змивається та дійсно лишив моє волосся приємним на дотик. Щодо тонувального ефекту: за один раз сильних змін я не помітила, можливо волосся стало трішечки холоднішим, але це такі зміни, які можу розгледіти тільки я. Шампунь дійсно не пофарбував ні руки, ні рушник (люблю використовувати невеликі рушники після миття голови). Він не викликав негативних реакцій на шкірі моєї голови, в мене були не дуже приємні відчуття на лобі, куди він потрапив, та будемо зважати на те, що в мене надчутлива шкіра обличчя, яку дратує майже все. Здається, в мене випало не більше волосся ніж зазвичай при митті. Гадаю, остаточно враження про власне тонувальний ефект шампуню можна бути скласти, використавши всю упаковку. З цим шампунем свіжість волосся зберігається в мене на один день довше ніж з попереднім від Nature Box, тепер я можу мити голову раз на 4 доби, а не на 3.

Дякую, що прочитали мій відгук ❤️