falafelka01

Чим пахнуть свічки

Всі свічки з'явились якось в один дуже короткий період і ось вже близько року я періодично розважаюсь запалюючи їх під настрій.

Почну з Black Orchid, порівняно з наступними в неї дуже інтер'єрний вигляд, стакан з товстого матового скла. Ароматична композиція відрізняється характерно від WoodWick, вона більш складна, хоча всього багатства з вказаної виробником піраміди мені не чути. Загалом це тонкий, приємний, квітковий аромат (не солодкий). Розтоплюється не так ідеально як нижчеописані, але й не відвертим кратером. Ідеальний подарунковий варіант для любителів таких речей, приходить в мінімалістичній білій коробці з золотим надписом.

Найбільша з моїх свічок, ще не запалену доводилось тримати її в тумбочці, бо аромат заважав вночі спати. Чи то через об'єм, чи через специфіку аромату, вона пахне найбільш виражено і здатна заповнити все приміщення. Має ягідно-сиропно-винний аромат. В великих об'ємах для малих приміщень може бути занадто, оскільки свічці треба дати час рівномірно розтопитись.

Найменша серед трьох. Була в пластиковій баночці з кришечкою. Обіцяють аромат різдвяних ягід, спецій і омели. Специфічний насправді запах, зовсім не дифузний і асоціюється з зачиненим приміщенням в якому немає повітря (вона не смердить, просто на любителя). Найдивніше з цією свічкою, що вона тріщить при горінні як оберемок дров, дуже голосно і приємно (великі свічки в мене так не потріскують).

Остання з WoodWick. Пахне приємною лавандою, а не такою що в носі першить)) Після ванни і тисячі масок на обличчя саме воно. Якби обирала серед трьох, то повторила б покупку цієї.

Варто віддати належне WoodWick вони дуже функціональні, в плані того що є кришка завдяки якій легко затушити свічку, а також вигорають рівно, без берегів по колу. Всі свічки з посту по своєму хороші, але моя загальна думка після використання про цю так би мовити "індустрію", що вона надто романтизована і зведена в якийсь свічковий культ за останні кілька років.

P.S. Пару слів про свічки фото яких в мене немає, повірте на слово хе-хе):

1. Набір свічок, симпатично упаковано, але не має жодного сенсу, об'єм занадто малий щоб щось зрозуміти, аромати нормальні, таких що прямо сподобались було приблизно 3 з 11. На мою думку краще купувати декілька свічок більших об'ємів.

2. Yankee Candle Cherry Blossom справді схоже на вишневий цвіт, щоправда трохи хімозний і гучний, якщо відкрити вікно в прохолодну пору і запалити свічку виходить так нічого. Людям з чутливістю до запахів не підійде.