Остан ні покупки в цьому році (але це не точно 🤭)
Привіт, красуні! 🫶🏻 Вчора забрала дві посилки, одна зі складу ЄС Makeup, а інша з популярного українського магазину косметики. Не втрималась і вчора розпакувала сама, бо наразі це єдина розрада в період заліків та сесії 🙈
Тому давайте разом подивимось що ж я назамовляла:
- Очищувальна пінка для обличчя Heimish All Clean Green Foam pH 5.5. Замовляю вперше, до цього близько 2,5 років користувалась умивалками від CeraVe, бірюзова мені подобається, ось ось закінчиться, гарно очищає та підходить моїй шкірі, але мені захотілось спробувати щось нове, тому вибір впав саме на цю пінку. Багато класних відгуків, тому сподіваюсь мені теж вона сподобається
- Зволожуючий крем для обличчя iUNIK Beta-Glucan Daily Moisture Cream. Його теж тестуватиму вперше
- Тверде мило Safeguard Active Soap з антибактеріальним ефектом. Замовила його, щоб мити ним кісточки для макіяжу, багато хто радив, що воно класно з цим справляється
- Гель для гоління Gillete Satin Care Olay Vanilla Dream. Раніше купувала тільки чоловічі, а жіночі ніколи не пробувала, тому дуже цікаво протестувати
- Активний корегувальний тонік для обличчя Bielenda Skin Clinic Professional Mezo. Нашумівший тонік який дуже всім подобається і я нарештііі змогла зловити його в наявності, бо через свою популярність розкуповують його одразу, сподіваюсь моя шкіра його зацінить
- Бальзам для губ Catrice Power Full 5 Lip Care у відтінку 040 - Addicting Cassis. Також взяла по рекомендаціях в ТТ, саме як помаду більше, аніж бальзам, тому на зволоження сильно якесь не розраховую, мене цікавив сам відтінок і він мені дуже сподобався
- Зміцнюючий засіб для нігтів LCF Покриття Молоко + кальцій. Недавно вирішила відмовитись на якийсь період від манікюру, бо травмувала нігтя і на гітарі хочу пограти, сама собі зняла фрейзером гель-лак, про що пошкодувала, тому що поробила пропили 🥲 Вирішила взяти зміцнюючий лайк, хоча не впевнена що він супер дієвий, але най буде, як то кажуть :)
- Зволожуюча олія для волосся CHI Argan Oil Plus Moringa Oil. Вдалось виловити в наявності цю, ще обов'язково спробую інші, тому що всі вони по відгуках дуже класні
- Гелеві олівчики для очей GlamBee Color Shock у відтінках 01 (блакитний) та 02 (рожевий). Вони дуохромні, гарно переливаються, я ще дуже хочу в 04 (зеленому), бо не вдалось вполювати під час замовлення
- Олівець для губ Glambee в дереві у відтінку 111. Дуже популярні в ТТ 110 та 111 відтінок цих олівчиків, неймовірно гарні відтінки у них, лишилось докупити 110
Поділіться своїми враженнями на ці продукти, якщо ви ними користувались, дуже цікаво буде почитати 🫶🏻
Коментарі (0)