AgnetLacquer

Варіанти "в'язаного манікюру"

Варіанти "в'язаного манікюру"

В'язаний принт вже котрий рік поспіль не здає позицій. Тренд на манікюр, котрий нагадує в'язаний светр розпочався років 5 тому, а може і більше. Я ж люблю такий манікюр робити на початку зими, та вважаю що це - зимова класика.

В манікюрі гель-лаком він виповнюється за допомогою акрилової пудри. Але я вже майже 2 роки як користуюсь звичайним лаком. І завжди було питання - "А як можливо зробити об'єм просто лаками?"

Тож в мене є декілька ідей для вас з цим дизайном, та його варіаціями. До всіх ідей будуть підкріплені відео. Тому, гадаю, і вам буде легко зробити такий дизайн.

Для цього варіанту знадобиться топ-сушка, у нього властивість швидко схоплюватись, тому він добре підходить, щоб робити якісь об'єми. У мене топ від Seche Vite.

Для дизайну потрібні 4 лаки: TopFace Lasting color - 035; TopFace Lasting color - 002; Golden Rose - 138; TopFace Lasting color - 064.

За базові кольори я взяла TopFace Lasting color - 035 та Golden Rose - 138. І тепер, щоб отримати об'єм змішую 35 відтінок з топом-сушкою і цією сумішшю малюю в'язаний принт. Для таких малюнків зручніше використовувати короткі пензлі, в мене пензлі для моделювання нігтів.

Перекрила дизайн матовим топом, та для блиску взяла TopFace Lasting color - 064 (дуже новорічний лак💖)

А далі просто тонким пензлем для френчу малювала шотландський принт.

Не складно, а який святковий настрій одразу🎇

Цей дизайн виповнювала за аналогією попереднього. Тільки для малюнку сердечок зручніше використовувати дотси.

Лаки які я використовувала: TopFace Lasting color - 083; TopFace Lasting color - 002 та глітерний лак від Lorena Glitter, якого тут немає, але можна використовувати будь-які білі блискітки.

А для того, щоб зробити такий об'єм, потрібні прозорі блискітки та будь-який прозорий лак. Саме на мейкапі не можу знайти подібні тим, що в мене є, але додам ті, що можуть підійти.

Лаки які використовувала я: Emi - 080; TopFace Lasting color - 002; Golden Rose - 62.

Для об'єму я змішала блискітки з зеленим та прозорим лаком. Нанесла в'язаний принт також коритким пензлем. Градієнт виповнювала за допомогою губки. А малювала гілочки ялинки тонким пензлем для френчу.

Тож, в'язаний принт можна робити, як бачите і звичаними лаками. Можливо, і не так виглядає, як в манікюрі гель-лаком, але в таких нігтиках є свій шарм. Сподіваюсь, всі ідеї змогла донести, і ви тепер знаєте про нові способи дизайну в звичайних лаках. Натхнення, та вдалих дизайнів😉