Luxury hand cream від Vivian Gray
Чи справді luxury?
В зимовий період особливо важливо доглядати за шкірою рук і запобігати сухості і обвітреності. Я була в пошуку кремчика для рук в невеликому обʼємі, щоб було зручно покласти в сумочку і завжди мати з собою. Чисто випадково я натрапила на марку Vivian Gray, про яку не чула раніше, тому не мала з чим порівняти. Виробляється у Німеччині. Щодо вражень:
🌺 аромат!! Просто чудовий, стійкий і залишається на руках надовго. Не думала, що крем буде парфумований. Мені особисто більше сподобався temptation, аромат ванілі. Wild flowers більш квітковий.
🌺 щодо обʼєму - 30 мл. Хтось за ці гроші знайде альтернативу з більшим обʼємом, тюбик дійсно невеличкий. але для мене просто ідеальний формат, щоб носити в сумці.
🌺 кремчик виконує свою функцію дуже добре, гарно живить і зволожує шкіру. По консистенції не є дуже жирним і не залишає на руках неприємного відчуття слизькості, що для мене дуже важливо. Але якщо хтось має проблеми з постійною сухістю рук, то цей варіант може давати недостатньо зволоження. Структура достатньо легенька і швидко впитується.
🌺милий дизайн в приємних кольорах. Зручний надійний корочок.
Висновки: непоганий варіант з особливо класним ароматом. Але думаю, за цю ж ціну можна знайти і інші достойні альтернативи.
Коментарі (0)