Христина 🌺

Нарешті прийшла моя посилка 📦

Нарешті прийшла моя посилка 📦

Своє знайомство з Invisibobble я почала цього року, з їхніх легендарних резинок. Я до останнього не вірила, що вони чимось відрізняються від звичайних резинок з мас- маркету. Але, коли спробувала, то зрозуміла, що до інших більше не повернусь.

Для мене це стали ідеальні резинки, які не заломлюють волосся, не шкодять йому. Так, вони дорожчі за інші...але на них дуже часто бувають акції ( я купую саме тоді), і різниця 10-20 грн не така вже й відчутна.

Цього разу собі взяла такі " жабки". В мене була одна, купила її в стаціонарному магазині. Тоді я за неї дала чи 30, чи 40 грн...вже не памʼятаю. Теж не дешево, бо вона по розміру маленька. Але в моєму місті не було нічого, тож прийшлося брати те, що є...бо мені таку дуууже треба було.

І, скажу, що якість там взагалі ніяка...вона мені не тримала моє тонке волосся, а коли брала до рук, то боялася, щоб не розломалася від доторку на частинки.

Тож, коли побачила акцію на ці заколки, купила їх не задумуючись.

Нарешті прийшла моя посилка 📦
Нарешті прийшла моя посилка 📦

Самі закладки маленькі, дуже якісні. Зроблені з міцного якісного пластику, ідеально закріплюють волосся, як тонке, так і обʼємне. Відмінно тримають зачіску. Повністю виконують свої функції.

В упаковці 4 шт. Було б, звичайно, класно, якби продавалися по 2...але вже як є.

Дизайн в них теж дуже класний: підійдуть як дівчаткам, так і дорослим. До будь якого одягу.

"Жабками" я задоволена, рекомендую, якщо хтось такі шукає. Особисто я вже переконалася: краще заплатити на 20-30 грн дорожче, зате воно послужить значно довше.

На цьому мої покупки Invisibobble точно не закінчаться😉