Marinka🌈Rainbow

Aqua Allegoria Nerolia Vetiver

Aqua Allegoria Nerolia Vetiver

Всім привіт ❤️

Якось так вийшло що в мене майже немає парфумів від Guerlain і багато ароматів з випусків Allegoria пройшли остронь. Але нещодавно склалося дуже приємне знайомство з відносно новим ароматом 2022 року Nerolia Vetiver яке лишило по собі ну дуже приємне враження і бажання купити собі цілий флакон, що останнім часом буває не часто )

Перш за все ,побачив мої улюблені ноти я просто не могла не зацікавитись ,а їх тут аж цілих три : Неролі, Інжир та Базилік 🌿

В мене наявності семпл на 1 мл . Виглядає він стандартно , маленька пластикова пробірка з розпилювачем, картонний тримач з інформацією. Дизайн виконаний в приємній спокійній світло зеленій гаммі.

Guerlain Aqua Allegoria Nerolia Vetiver це випуск 2022 року .

Парфумери : Delphine Jelk і Thierry Wasser.

Аромат відноситься до категорії деревні, квіткові,мускусні . Аромат унісекс.

Піраміда складається всього з 4 нот ( проте можливо вона не повна, тому що в деяких джерах є ще Мед )

  • Неролі
  • Базилік
  • Інжир
  • Vetiver

При першому затесті аромат мене дуже вразив своїм незвичним звучанням. Нещодавно я придбала собі олійку для тіла від Nuxe Neroli яка дуже нагадує мені запах пожухлого сухого листя та вологої деревини, і от в Nerolia Vetiver я також спочатку відчула дещо схожий реалістично переданий аромат сирої після дощу землі яка густо засипана опалим осіннім листям скрізь яке пробивається суха трава. Якраз аспект засохлих трав солює спочатку і перекрикує всі інші . Потім чітко починає відчуватися базилік і дуже концентровано Неролі , нібито ефірна олія , дуже потужно,гірко. Коли аромат трохи поживе на шкірі і нагріється від її тепла поступово починає проступати ніжна та ледь солодка нота інжиру. Інжир тут свіжий з м'ясистою серцевиною. Цей аспект пом'якшує різкість та колкість аромату , робить його м'якішим. Неролі також пом'якшуються , вже не відчуваються так синтетично та гірко. В цілому загальний профіль стає природнім . На моїй гарячій шкірі звучить гармонійно , не відчувається нахилу ні в бік жіночого,ні до типового чоловічого аромату. Це справжній зелений ,фужерний ,землистий аромат, трохи гірко пудровий. Сподобається не всім , але якщо сподобається то це буде просто кохання. Єдине що я не відчула в ароматі це ветіверу . Можливо це він на початку придає відчуття "сухості" та "пожухлості ". В самому фіналі коли композиція відіграла і лишилась база - це вже ніжний білоквітковий аромат, тримається близько до шкіри ,але відчувається достатньо довго. Присутній шлейф.

Я рекомендую спробувати і познайомитися з Nerolia Vetiver тим хто любить не банальні свіжі, зелені аромати , без яскраво виражених цитрусів та солодкості. Він доволі універсальний , але гадаю що найкраще розкриється в міжсезоння та буде чудовим варіантом в якості літнього аромату.

Дякую за увагу 🤗