ДАРÍЯ КÓВАЧ

НЕ МОЖУ В ЦЕ ПОВІРИТИ🙈

НЕ МОЖУ В ЦЕ ПОВІРИТИ🙈

Сьогодні я показую тільки декоративну косметику, а також напишу, щоб я хотіла спробувати в 2024 році

(В КІНЦІ Я ПОДІЛЮСЬ,ЩО ХОЧУ СПРОБУВАТИ)

Про доглядову буде окремий допис

НЕ МОЖУ В ЦЕ ПОВІРИТИ🙈

Я не товаришую з тональними засобами. На жаль, моя шкіра ЗАВЖДИ реагує комедонами на силікон і мінеральну олію в складі. Тож підібрати тональний-той ще квест.

Ви ж памʼятаєте, що я тут за бюджет?

Всі бачать вислів «доведу,що якісно≠дорого»?)

Я не витрачаю на косметику великі кошти. По-перше, у мене інші пріоритети. По-друге, моя шкіра не надвибаглива,а на роботу офлайн я не ходжу,де має бути ідеальний вигляд (як у стюардес чи хостес,зірок естради чи директора великої компанії)

Зараз у мене взагалі період поменше зʼявлятись на людях) Тож і косметика у мене по суті для вас,мої дорогі і для усіляких відео🥰

Мені як усім дівчатам хочеться щось таке цікаве,але у всіх є відчуття,що були в моєму роду євреї,бо татари точно були,а от з євреями нема доказів окрім «а у тебе не було в роду євреїв? У тебе таке прізвище» в дівочому прізвищі я мала суфікс «ськ» (хоча це більше шляхецьке прізвище) 🙈

Та я не жадібна (хоча це і стереотип про євреїв),просто люблю економити 😄

Короче, вже кудись понесло мене.

  1. ТОНАЛЬНИЙ КРЕМ. Я дуже полюбила Nextbeau. І я сподіваюсь він ніколи не зникне з полиць W🩵. У нього гарне перекриття,він легкий і підсвічує. Це Корея. Він прям дуже класний мені.
  2. КОНСИЛЕР. Попри мою любов до Lamel. Все ж від seventeen мене не відпускає. Гарно охолоджує,зволожує і перекриває. Нема жовтизни під очима. Можна просто нанести тільки консилер під очі і вже мати свіжий вигляд без нічого.
  3. КОРЕКЦІЯ ОБЛИЧЧЯ. От тут я безмежно дякую мейкапу і долі,що виграла бокс. І якщо чесно,то свій вішліст,який я публікувала я повністю реалізувала. Окрім парфумів, бо до парфумів у мене взагалі щось не лежить душа. Я дуже хотіла румʼяна,а отримала їх у двох відтінках+хайлайтери у двох відтінках+скульптор. Вони просто круті,якщо ще нема,варто вкластись в цю покупку. Вони вічні просто.
  4. БРОВИ. Тут олівчик для брів від Patricia Ledo і я сподіваюсь також будуть ще довго випускати його,бо він не тільки гарний,але і дуже мені сподобався. У мене він досі є з липня! Я фанатію від нього. Також нова помадка для брів,яку мені подарував бренд Pudra. Такої помадки у мене ще не було,брови максимально натуральні і прицьому суперова стійкість.
  5. ОЧІ. Палетка тіней,з якою не хочеться інших. Я постійно про неї кажу. Її подарував мені мейкап,це був мій найперший виграш. Вона універсальна,гарні кольори і дуже стильна. Туш. Від Lamel, вона робить кілометрові вії,але з нею не можна плакати. Тому туш буду шукати ще.
  6. ГУБИ. Помади і блиски. Radiant подарована брендом і закохалась я в неї. Зволожує, доглядає і надає кольору, справжній нюд на губах (05). Два червоних мастхеви. Ви знаєте мою любов до червоних помад, тож я маю дві. І обидві подаровані) Maybelline vinyl 50 і Lamel powder 403. Це ті червоні,які варті уваги. У ламель стійкість погана,але я пробачаю їй бо має неймовірний колір. Також ще один нюд від Karaja,також подарована. Вона супер стійка і можна обирати фініш. Ну і блиск 08,той самий,який робить соковиті губи прицьому не липкі.

Взагалі за всю цю косметику я заплатила ~300грн😄 Бо купувала лиш олівець для брів і тональний,все інше або мейкап, або від брендів.

  1. Я шукаю класний гель для брів. Приглядаюсь до Hollyskin,якщо користувались-напишіть як вам. Але хочу щоб саме гель і сильно тримав.
  2. Я хочу спробувати нову колекцію Patricia ledo queen.
  3. Хочу спробувати новинки Lamel FLAMY🙈 також там є палетка тіней нова. Але не можу відмітити тут(

Ось і все

Дякую, що були зі мною 💌