#testmakeupclub
Привіт💕
Нарешті і я готова поділитися своїми враженнями від боксу. Дякую MakeupClub за можливість тестувати класні засоби.
Гель для душу "Гуава-м'ята" Tink Superfood For Body Shower Gel
Гель, аромат якого подумки повертає в дитинство. Справа в його ароматі, який мені нагадує сік Capri-Sun (хтось памʼятає такий?).
Дозатор дозволяє швидко видобути стільки гелю, скільки потрібно. Згодом не забруднюється і залишається чистим.
Консистенція однорідна, немає жодних вкраплень. З приємного - гель не залишає після миття силіконової або маслянистої плівки.
Аромат приємний, ненав'язливий і затримується на шкірі приблизно на годину після прийняття душу.
Гель комфортний, не щипає шкіру, навіть якщо є тріщини або подряпини від котика, не дратує в найчутливіших місцях.
Піна з тіла змивається швидко, без проблем, бульбашок піни, липкості, чогось ще на шкірі не залишається.
Шкіра очищається добре, достатньою мірою, не до скрипу, але я так і не люблю.
Очищення у гелю делікатне, шкіра м'яка, зволожена, дуже приємна на дотик.
Бомбочка-гейзер для ванни "Гуава" Tink Superfood For Body Guava Bath Bomb
Аромат бомбочки подібний до геля. Він, до речі, навіть крізь шари упаковок та коробки проривається назовні.
Бомбочка має насичений, свіжий, приємний аромат, мені дуже подобається.
Сама бомбочка досить велика 200g, вона більша за всі попередні які в мене були. Бомбочка повністю розчиняється в воді за 5-7 хвилин, надаючи воді рожевого відтінку та створює піну. Ванна наповнюється неймовірно приємним ароматом. Шкіра після дуже мʼяка та приємна на дотик. Загалом враження після прийняття ванни з цією бомбочкою залишаються дуже приємні.