krislemly

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Привіт💕

Нарешті і я готова поділитися своїми враженнями від боксу. Дякую MakeupClub за можливість тестувати класні засоби.

Гель, аромат якого подумки повертає в дитинство. Справа в його ароматі, який мені нагадує сік Capri-Sun (хтось памʼятає такий?).

Дозатор дозволяє швидко видобути стільки гелю, скільки потрібно. Згодом не забруднюється і залишається чистим.

Консистенція однорідна, немає жодних вкраплень. З приємного - гель не залишає після миття силіконової або маслянистої плівки.

Аромат приємний, ненав'язливий і затримується на шкірі приблизно на годину після прийняття душу.

Гель комфортний, не щипає шкіру, навіть якщо є тріщини або подряпини від котика, не дратує в найчутливіших місцях.

Піна з тіла змивається швидко, без проблем, бульбашок піни, липкості, чогось ще на шкірі не залишається.

Шкіра очищається добре, достатньою мірою, не до скрипу, але я так і не люблю.

Очищення у гелю делікатне, шкіра м'яка, зволожена, дуже приємна на дотик.

Аромат бомбочки подібний до геля. Він, до речі, навіть крізь шари упаковок та коробки проривається назовні.

Бомбочка має насичений, свіжий, приємний аромат, мені дуже подобається.

Сама бомбочка досить велика 200g, вона більша за всі попередні які в мене були. Бомбочка повністю розчиняється в воді за 5-7 хвилин, надаючи воді рожевого відтінку та створює піну. Ванна наповнюється неймовірно приємним ароматом. Шкіра після дуже мʼяка та приємна на дотик. Загалом враження після прийняття ванни з цією бомбочкою залишаються дуже приємні.

Об’єм: 280ml.

Аромат: дуже насичений, я б сказала різкий, нагадує дуже концентровані чоловічі парфуми. Думаю людям, які не люблять різки запахи цей шампунь не підійде.

Консинтенція: гелеобразова і не густа, і не рідка, піну утворює не велику. Мені для того щоб гарно промити волосся потрібно намалювати два рази.

Моє волосся: я натуральна блондинка, волосся довге, по пояс, густе, не пошкоджене але іноді виглядає трішки тьмяно. Голову мию раз на 3-4 дні.

Виробник заявляє, що засіб має потужну формулу на основі органічного екстракту розмарину, відомого своїми антибактеріальними та зміцнювальними властивостями. Але звісно одного шампуню буде замало, щоб зупинити випадіння, тут потрібен комплексний підхід.

Результат: волосся промиває дуже гарно, немає отого ефекту коли ніби волосся не домите, сухість, свербіж або лупу не викликав, тому я повністю ним задоволена.

Набір складається з: зволожувального денного крему з гіалуроновою кислотою – Derma E Hydrating Day Cream, 1.5ml + Зволожувальний нічний крем з гіалуроновою кислотою – Derma E Hydrating Night Cream, 1.5ml

Кожного з пробничок мені вистачило на два рази. Креми мають приємну консистенцію, в нічного вона більш жирна.

По відчуттям вони комфортні, на шкірі не залишають липкості та жирної плівки. Шкіра зволожена, алергії не викликали.

Набір для догляду за губами "Foreplay"

MARÊVE

Набір оформлений в симпатичну чорну коробочку. Самі баночки на фото виглядають більшими, а в житті маленькі ніби лялькові. Все виглядає дуже мило та стильно, єдиний нюанс - це те що надписи нанесені не дуже якісно.

Набір складається з:

• Скраб для губ «Foreplay»
  • Маска для губ «Foreplay»
  • Бальзам для губ «Foreplay»

Почнемо з скрабу. Він цукровий, має приємний аромат, наноситься на губи легко. Я набираю продукт пальчиком прямо з банки, і масажними рухами втираю в губи. Після цього ми отримуємо рівну текстуру губ, без лущення і тріщин. Губи вже не виглядають сухими. Можна сміливо наносити матову помаду і не боятися, що продукт кудись заб'ється.

Маска має такий самий аромат як і скраб. Текстура нагадує жирненький бальзам для губ. Використовую її перед сном. А на ранок отримую просто ідеальні губи. Відчувається гарне зволоження, губи м'які, виглядають доглянутими. Також цю маску можна з легкістю використовувати як бальзам, якщо нанести більш тоненький шар.

Бальзам викликав трішки неоднозначні враження. Оскільки в нього доволі незвичайна текстура, він ніби з крупинками, не однорідної консистенції. Тому при нанесені може залишати крупинки на губах. З плюсів те що бальзам взагалі не липкий, тобто в сильний вітер волосся до губ липнути не будуть. І одночасно засіб дуже в'язкий і добре створює покриття на губах і взагалі не тече і від температури губ згодом не розтікається, що теж дуже добре.

Губи зволожує гарно, але ефект залишається не надовго і згодом хочеться його поновити.

Мені подобається формат пакування. Виглядає стильно та зручно користуватись.

Бальзам має красивий рожевий відтінок. Аромат різкий, імбирний.

Бальзам за консистенцією еластичний та не жирний. Наносити на шкіру – одне задоволення.

Що по ефекту? Шкіра відразу ж стала виглядати більш гладкою та зволоженою. Крем вбирається миттєво та дарує приємні відчуття. На шкірі не залишає жирних слідів та неприємної плівки.

Але жодного зігріваючого ефекту я не відчула, хоча пробувала наносити досить товстим шаром. В загальному бальзам залишив дуже приємне враження.