YuliHrytskoff

🖤❄Новорічний манікюрчик❄🖤

🖤❄Новорічний манікюрчик❄🖤

Нарешті знайшла час оновити манікюр) А так як попереду – різдвяно-новорічні свята, то дизайн вирішила зробити тематичний.

По процесу манікюру – все стандартно. Знімаємо старе покриття, надаємо вільному краю нігтя бажаної довжини та форми; виконуємо гігієнічний манікюр – я роблю комбінований – фрезер + ножиці. Злегка запилюємо нігтьову пластину бафом.

Далі – приступаємо до покриття нігтів гель-лаком. Ретельно обезжирюємо нігтьову пластину та наносимо тонесеньким шаром праймер. Даємо йому просохнути на повітрі 1-2 хвилинки. Тепер наносимо базу, виконуючи вирівнювання. Просушуємо в лампі. Наступний етап – покриваєм нігті кольоровим гель-лаком. На нігті великого, вказівного пальців та мізинця наносимо чорний гель-лак (в мене –Zario Professional №328), а на середнього та безіменного – золотистий голографік (PNB №042). Ретельно просушуємо в лампі та повторюємо ще один шар.

Тепер – дизайн, який в цьому манікюрі максимально простий, легкий та швидкий. Виконувала його за допомогою стемпінгу. Не знімаючи липкого шару, переносимо обраний малюнок з пластини для стемпінгу на нігті, покриті золотистим лаком, формуючи зі сніжинок косу лінію.

По завершенню – покриваємо всі нігті топом, просушуємо його в лампі. Знімаємо липкий шар та, за бажанням, наносимо олійку на кутикулу.

Ось такий максимально швидкий та простий у виконанні манікюр у мене вийшов!) Але дивиться ну дуууже ефектно!

У манікюрі використано:

1. Універсальна рідина для підготовки нігтьової пластини та зняття липкого шару Adore Professional NailPrep.

2. Праймер для нігтів Couture Colour Ultra Bond.

3. База та топ каучукові OXXI Professional.

4. Гель-лак Zario Professional у відтінку №328.

5. Гель-лак PNB у відтінку №042.

6. Пластина для стемпінгу Dream Girl №11.

7. Лак для стемпінгу Konad Small Nail у відтінку № KD25 - Black.

🖤❄Новорічний манікюрчик❄🖤