У пошуках *того самого*
Всі ми постійно знаходимось у пошуку *того самого* продукту, який би став нашим улюбленцем.І не важливо,чи то помада,чи тон,чи шампунь,чи гель для душу-для себе завжди хочеться найкращого)) L'Oreal Paris Alliance Perfect теж трапився на моєму шляху.
Для себе обрала відтінок 1N.Колір нейтральний світло бежевий,без жовтого чи розового підтону.
Покриття-легке.По текстурі,такий собі,тональний флюїд.Консистенція рідка і тому на обличчі він не відчувається.Фініш сатиновий,надає шкірі трохи свіжості.У мене шкіра не суха,але треба бути готовим до того,що перед нанесенням шкіру слід добре підготувати,адже повилазить все що треба й не треба))тому,якщо шкіра часто лущиться,думаю не варто.
Що можу сказати..непогано.Я від Лореаль випробувала уже всі тональні які доступні на ринку і цей поки що,особисто для мене,у даного бренду найкращий.Але,раховуючи ціну,за такі ж гроші можна придбати ББ від Missha,який однозначно набагато краще і універсальніше. Тому пошуки ідеального тону досі тривають.
ДІВЧАТКА,ЧИ Є СЕРЕД ВАС ТІ,ХТО ВЖЕ ЗАВЕРШИВ ПОШУКИ ІДЕАЛЬНОГО ТОНУ І ГОТОВИЙ ПОДІЛИТИСЯ ЗНАХІДКОЮ?))
не соромтесь і поділіться своїм топом тональних у коментарях
Коментарі (0)