System JO. Чим вище кохан ня, тим нижче поцілунки.
На відгуки в темі 18+ не просто набратись сміливості, але дуже хочу підтримати дівчат, які вже це зробили і звісно, побудити інших поділитись улюбленими засобами❤️🔥
Довго відтермінувала цей відгук, справжній скраб в шухляді від вас ховала.
Каюсь. Виправляюсь😏.
Їстівний лубрикант від System JO H2O смак Candy Shop Cotton Candy (цукрова вата)
Країна-виробник: США
Бренд System JO на сайті є, але саме їстівних лубрикантів, на жаль, немає (буду безмежно щаслива, якщо вони з'являться).
Почнемо з найважливішого склад.
- Water (Aqua): вода
- Glycerin: гліцерин рослинного походження, зволожує та утримує вологу в шкірі.
- Hydroxyethylcellulose: ефір целюлози, створює текстуру та консистенцію продукту.
- Potassium Sorbate: сіль калію сорбату, консервант для тривалого зберігання.
- Flavor: ароматизатор.
- Sodium Chloride: сіль, регулює тонус шкіри.
- Sucralose: штучний підсолоджувач для поліпшення смаку (не цукор, що дуже важливо).
- Citric Acid: лимонна кислота, регулює pH та служить як консервант.
Майже ідеальний, але містить ароматизатор.
З чого робимо висновок, лубрикант на водній основі (сумісний з іграшками та латексними виробами), без цукру, цукор є поживним середовищем для грибів, а що далі, думаю, самі розумієте, без парабенів та гідроксиду натрію (з власного досвіду, все що можна зробити з лубрикантами, які містять гідроксид натрію - відправити у смітник).
Попри гарний склад, не варто виключати індивідуальну реакцію на деякі компоненти.
Наприклад гліцерин, його варто уникати, якщо є схильність до дріжджових інфекцій.
Виробник заявляє, що лубрикант має смак та аромат цукрової вати, не знаю на скільки це саме цукрова вата, мені цей смак нагадує цукрову глазур без конкретного смаку, просто дуже солодко.
Так, це не десерт з елітного ресторану, але смачно (відверто кажучи, з першої пачки половину я просто з'їла😅).
По консистенції він схожий рідкий сироп, витече з пачки при першій можливості.
Текстура приємна, гарно ковзає по шкірі, не липне, легко змивається.
Не хімозний, не гіркий, не приторний.
Представлений у 2 об'ємах, пляшечка з дозатором 60 мл та пробник 10 мл, останній мій варіант.
Всі лубриканти мають термін придатності, хоч цей може зберігатися відкритим 12 місяців, я в ці ігри не граю. Такого об'єму вистачає на 4-5 разів, тому довго він у мене не затримується.
Лубрикант доволі універсальний, на партнера полити ввечері, а зранку на млинці, смачно, солодко і 0 калорій👌
Смаків у System JO багацько, з тих що коштувала:
Strawberry Kisses - полунична гидота, гіркий, синтетичний, несмачно одним словом.
Peachy Lips - вже краще, не гірчить, але трошки синтетично, нагадує персиковий джем.
Жодних негативних наслідків майже за рік використання, тому рекомендую з чистим сумлінням❤️
Коментарі (0)