Скраб для тіла з ароматом манго Lirene
Скраб з подарункового боксику. Не люблю смак манго, аромат манго і все, що повʼязано з манго 🥭 Давайте дивитися, що з цього вийшло.
До знайомства з цим засобом, усі скраби з мого досвіду використання мали досить крупні частинки, жорстку абразивність, масляну текстуру і могли відпадати шматками зі шкіри 🤨
Скраб Lirene приємно вразив консистенцією та текстурою. І я б назвала його гель-скраб.
Детальніше про продукт:
Пакування та дизайн: прозора пластикова туба з міцною кришкою, обʼємом 175 мл. Соковитий та яскравий дизайн і сам колір продукту.
Запах: мені нагадує щось фруктово-квіткове, з віддаленим ароматом манго. Мені запах приємний, хоча, як я вже вказала, не люблю аромат манго, а він тут не яскраво виражений.
Консистенція: гель + мікрокристали целюлози, що мають мʼяку текстуру та дають делікатну ексфоліацію. Засіб добре розподіляється по шкірі, не відпадаючи з тіла шматками, як буває зі скрабами. Невеликої кількості вистачить на зону.
Відчуття на шкірі: приємний пілінг без печіння та подразнення на ранках, або на місцях після гоління. Масажую 3 хвилини ноги та стегна і відчуваю приємне покращення кровообігу в ділянках. Особливо приємно після тренування. Гель добре ковзає по шкірі, злегка піниться, а мʼякий абразив лагідно очищує шкіру від "мертвих клітин".
Шкіра після: мʼяка, гладенька та в міру зволожена. Не така насичена, як після масляних скарбів, але не потребує нагального зволоження доп. засобами. Запах на шкірі майже не відчутний.
Рекомендують використовувати 1-3 рази на тиждень.
Склад:
Містить як натуральні компоненти:
- екстракти манго та папайї сприяють зволоженню та живленню шкіри. Їхні природні властивості можуть також допомагати в боротьбі з відмерлими клітинами та поліпшенні текстури шкіри.
- гліцерин відомий своєю здатністю утримувати вологу, забезпечуючи ефективне зволоження.
- кокосова кислота може додатково сприяти зволоженню та м'якості шкіри.
Так і синтетичні компоненти (у якості консерванта, поліпшувача текстури, регулятора pH, очищувальної дії). Щодо ароматизаторів та барвників, вони присутні у вигляді Parfum, Limonene, CI 19140 (FD&C Жовтий № 5) і CI 16035 (FD&C Червоний № 40).
Ексфоліацію забезпечують:
- Microcrystalline Cellulose (Мікрокристалічна целюлоза): Дрібні частки, допомагають видалити ороговівші клітини шкіри.
- Polycaprolactone (Полікапролактон): Полімер, який може використовуватися для стабілізації текстури та додавання ефекту скрабування.
- Cellulose (Целюлоза): Ще один компонент, який може використовуватися для ексфоліації, допомагаючи очищенню шкіри.
В цілому, багато складників мають стандартне використання у засобах для догляду за шкірою. Цей склад можна вважати веганським, як зазначає виробник.
Висновки:
Мені подобається таке лагідне очищення, мʼякий пілінг. Відчуття під час використання приємні, а ефект на шкірі - помітний після. Хоча цей засіб не дає ультразволоження, він добре помʼякшує тіло і забезпечує невгресивну ексфоліацію. Ароматизатори та барвники не псують вражнння про продукт і не дають "хімозності" у запах скрабу. З радістю буду використовувати на ногах, сідницях, а також ділянках, перед електроепіляцією.
Коментарі (0)