falafelka01

Нюхаємо 2006 рік завдяки Тому Форду

Нюхаємо 2006 рік завдяки Тому Форду

Чого тільки не пишуть про Орхідею: земля, відьми, містика і потойбічний аромат. Довго я його обходжувала, обнюхувала і в один момент зрозуміла, стійка асоціація з образами з кліпу NikitA-Королева, ну от вайб тих часів і все, загадка була розгадана датою випуску аромату — 2006 рік. Здається якраз в районі 10х був популярний такий напрям парфюмів, тому Орхідея відображає тогочасну парфюмерну моду. З піраміди видно що додали все краще і одразу.

З першої ж секунди після нанесення розкривається чорним шоколадом, спеціями і тягучою ликерною смородиною, смородина по інтенсивності звучання схожа на Petal Quartz Oriflame (дата випуску 2008 рік), без котів, але я їх зазвичай в смородині рідко чую. Чи пахне трюфелями не можу сказати , я їх чула тільки в сирній намазці))

Абсолютно не бежево-кежуальний аромат, вам мусить вистачати темпераменту для нього. Тілесно, еротично і самовпевнено, коротше кажучи дуже по Фордовськи. Не зважаючи на загальноприйнятий зимовий період для подібних парфюмів в нашій культурі, Black Orchid як вечірній аромат вписався б і в літні події. Стійкість як і очікується від східного напряму на висоті. Не дивлячись на цікаву для дослідження композицію, я б не хотіла відчувати це в офісних приміщеннях і громадському транспорті. Тому побійтесь Бога і пекельних котлів з Баккарою, добирайте парфюм відповідно до ситуації.

Нюхаємо 2006 рік завдяки Тому Форду