SomovaFM

Landor: Soul Portal Euphoria

Landor: Soul Portal Euphoria
Landor: Soul Portal Euphoria

Цей пробничок парфумів отримала в подарунок до замовлення іншого пробника. І цей аромат виявився приємніше, ніж той що я обрала. Тому хочу розпочати з нього.

Це моє перше знайомство з цим Українським брендом парфумерії.

Landor - авторські натуральні парфуми, які відносяться до нішевої парфумерії.

Пробник об'ємом в 1 мл в скляній ковбочці та доволі стильній упаковці з крафтового паперу, я і сама полюбляю так загортати подарунки, та логотипом бренду. Логотип, доречі, підібран дуже влучно - пегас над назвою, що підіймає статус. Ідентифікувати назву аромату можна лише за етикеткою позаду пакування.

Landor: Soul Portal Euphoria

Початкова нота: Айва, Грейпфрут

Нота серця: Гіацинт, Жасмин

Кінцева нота: Ірис, Амбра, Кедр, Мускус

Цікава назва, з не менш цікавою пірамідою. Я обожнюю жасмін і люблю випробовувати аромати, де він виступає в піраміді.

Він одразу здався мені дуже знайомим та схожим на Naturelle Osmanthus від Yves Rocher. Хоча в піраміді немає османтусу, і співпадають лише дві ноти - жасмін та кедр.

Аромат Soul Portal Euphoria теплий та квітково солодкий. Лише через пару хвилин його пробиває свіжиною і різкістю, гадаю це гіацинт. Схожість до Naturelle Osmanthus зникає.

Аромат розтікається на руці та стає наче більш концетрованим, але в той же час ніби розбавленим чим то. Такий присмак буває в старих парфумах, вони наче розслаюються, а ти відчуваєш і старий напів-вивітрившейся спирт та аромат розбавлених ефірних масел.

Якщо не концентрувати носик на місці нанесення, то цей легкий шлейф приємний, свіжий. Але як тільки підносиш руку блище до носа, таємничість та шарм губляться.

Мені було цікаво познайомитись з новим брендом і почути відголоски улюбленого аромату. Але після смак мене засмутив. Можливо це лише біда пробнику, бо вже бувало таке, що в повнорозмірній пляшечці аромат був кращий.