Колекція гелів для душу SHAKYLAB
Гелі для душу SHAKYLAB почала замовляти ще з весни цього року. На них ледь не постійно акції, вони українського виробництва і склад здається нестрашним. Тільки дивний момент — він геть однаковий на різних гелях, без уточнення який саме барвник використано, але пишуть, що натуральний.
Гель досить густий, нагадує желе, завдяки такій консистенції не виливається забагато. На фото я перевернула пляшечку, в якій уже засобу майже на дні, і встигла повернути назад краплю, яку ви бачите.
Гелі відрізняються лише за кольором і запахом. Всі добре піняться, всі однакової консистенції. Мій рейтинг суто за запахами:
1 Sicilian Fresh - був у мене першим, давно закінчився, після чого я хоч і хочу такий ще, вирішила спочатку спробувати інші гелі з цієї серії;
2. Sweet Coconut - не надто насичений (що добре) кокосовий аромат, теж візьму ще і брала на подарунок;
3. Strawberry Shake - все б нічого, але запах для мене загустий і не надто полуничний;
4. Tropical Drink - теж надто сильний і не зовсім фруктовий запах, але в процесі купання в душі він слабшає.
Зазвичай у мене один засіб для душу, але гелі SHAKYLAB назбиралися в маленьку колекцію, тож використовую їх тепер по настрою.
Коментарі (0)