Pilirina 💛💙

Lirene Kombucha з чим порівняємо?

Lirene Kombucha з чим порівняємо?

Скажу відверто, я зараз не купую якісь супердорогі, розпіарені косметичні продукти за доглядом обличчя, користуюся чим є. Для мене у догляді головні: активи, професійні кислоти, хороший крем для обличчя і очей. І фсьо.

Читала багато незадоволених відгуків на Lirene Kombucha і хочу від себе додати "пять копійок":

Дівчатка, агов! Не порівнюйте сегмент мас-маркету за 100 грн із професійними засобами, бо це якось неправильно. У гелю функція щоденного очищення. На цьому все. А скільки тон косметики ви на себе нанесете він не знає, бо розрахований на вмивання лайт версіі щоденного мейку. Якщо у вас професійний тональний, то його вже потрібно змивати зовсім іншими засобами.

У мене комбінована, пориста, схильна до алергічних рекцій шкіра. Щоденно фарбуюся звичними засобами: люксова легенька тоналка, можливо, іноді, метеорити і якийсь хайлайтер.

Вмиваюся ним два рази! Завжди так роблю у ритуалі вмивання.

І його вже немає. А знаєте чому?

Моі чоловіки до нього приклали руку, коли плюхаються, як єноти, у душі, бо ім він також "зайшов".

Колись купувала на постійній основі Babe Laboratorios Soothing Micelar Gel. Дуже подобався! Скажу чесно, бачу різницю тільки в ароматі. Змиває, візуально виглядає Lirene 1:1 як Babe. От тільки вартість різна!

Склад цілком безпечний, судячи з перевірки на спеціальному сайті:

Aqua (Water), Glycerin, Pentylene Glycol, Coco-Glucoside, Saccharomyces/Xylinum/ Black Tea Ferment, Aspalathus Linearis Leaf/Stalk Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Hydroxyacetophenone, Triethanolamine, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Sodium Oleoyl Sarcosinate, Sodium Chloride, Sodium Oleate, Sodium Phytate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance).

Але є два компоненти, які можуть викликати алергію:

- Триетаноламін - низькомолекулярний аміноспирт, у косметиці використовується як м'яка основа та у складі емульгаторів. Погано, що на етикетці ми не бачимо його концентрацію. Сподіваюся, вона допустима.

- Парфум. Тут все зрозуміло. Він є у будь-який косметичних продуктах.

Я точно у подальшому буду купувати цей гель, бо мені він подобається для щоденного використання. Ще і ціна приваблива. Алергіі не викликав, закритих комедонів немає, мій щоденний мейк знімаж чудово.

Дякую, що дочитали. Далі вибір тільки за вами.