Strange Love

Два найкращі чоловічі аромати, які вам обов'язково сподобаються

Два найкращі чоловічі аромати, які вам обов'язково сподобаються

Dior Homme Intense та Le Male Le Parfum Jean Paul Gaultier - чоловічі аромати з рейтингом 4.5-4.58 з 5 (на основі 8-15 тисяч голосів). Фактично ці парфуми мають чи не найвищий рейтинг у світі. Для порівняння, такий відомий усім Sauvage має рейтинг лише 3.90.


Проте, на відміну від того ж Sauvage, про Dior Homme Intense та Le Male Le Parfum у нас знають мало. Тому беру на себе місію познайомити вас ближче з цими ароматами. Їх об'єднує нота ірису та лаванди. Проте настрій у них кардинально різний, наче Інь та Янь. Питання лише в тому, який з них більше підійде вам чи вашому коханому....


⚫Почати хочу з мого персонального фаворита - Dior Homme Intense. Який же він розкішний та непересічний. Чую багато кедру та просто сухої деревини, все це підкреслює пудрова нота ірису та лаванди. Як не дивно, ця фемінна пудровість на чоловічій шкірі трансформується в неймовірно сексуальний аромат чистого тіла. А ветивер робить композицію затишною та комфортною.

Аромат ідеально підійде чоловіку-інтроверту. Спокійному, проте надійному та пристрасному. Так пахне шия daddy material.



Le Male Le Parfum Jean Paul Gaultier також про лаванду та ірис. Проте тут ці ноти заправлені великої кількістю солодкої ванілі, кардамону та спецій. Аромат вийшов дуже теплим і пряним, я б навіть сказала п'янким. Проте він маскулінний та звабливий.

І якщо попередній аромат викликав асоціації з сучасним та стильним сім'янином, то це ідеальний варіант для екстраверта-тусівника. З'являється бажання викрасти цього короля танцполу кудись в потаємне місце, де вас ніхто не знайде. Проте ви обоє знаєте, що це лише на одну ніч...