Pilirina 💛💙

Lirene так Lirene...

Lirene так Lirene...

Цей засіб я не буду на з чим порівнювати. Просто напишу як є.

Знаєте чому я так часто обираю марку Lirene?

- якість значно вище ціни. Це зрозуміло, бо у них же майже немає реклами, як, наприклад, у концерну L'Oreal. Тут однозначно кращі компоненти, технологіі та і саме ім'я власниці брендуу Dr Irena Eris говорить саме за себе.

- доступність. Зрозуміло, що це не мас-маркет, але я можу придбати будь-який продукт Lirene у найближчому косметичному магазині. Не знаю, як вам, для мене це величезний "плюс", бо я не вмію планувати покупки.

На цьому "плюси" могли б закінчитися, але це гель-масло Lirene Oh, Just Peachy! дійсно круто змиває навіть дуже нашарований і важкий мейк.

Якщо намагатися змити цією штукою штукатурку з обличчя – швидше за все ЗА РАЗ не впорається. Треба кілька разів це робити! А ось прибрати те, що не прибрало гідрофільне масло - зможе.

Склад нудний, як і у всіх інших засобах:

Aqua (Water), Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Caprylyl/Capryl Glucoside, Betaine, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, Inulin, Glucose, Fructose, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Hydroxyacetophenone, Tocopherol, Coco-Caprylate, Glyceryl Oleate, Prunus Persica (Peach) Kernel Oil, Caprylyl Alcohol, Hydrogenated Vegetable Glycerides Citrate, Cellulose Gum, Coco-Glucoside, Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gum, Sodium Phytate, Citric Acid, Cellulose, Alcohol Denat., Decyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum (Fragrance), CI 19140 (FD&C Yellow No. 5), CI 16035 (FD&C Red No. 40).

Небезпечні тільки три інгредієнти (фух, як же ж важко мені дається це слово)

Аромат трохи хімозний, але не затримується на шкірі.

Піниться? Ні, навіть якщо налити багато.

Але використовувати його комфортно - він при нанесенні на суху шкіру стає слизький, є відчуття "маслянистісті", хоча насправді там масла немає. Сухі косметичні продукти змиваються, а ось кремові – ні.

Lirene Oh, Just Peachy! зручно використовувати просто як умивалку - гель не сушить шкіру, не миє її до неприємного скрипу. Він м'який та приємний.

На мій погляд, він надто м'який, але пори не забив, алергіі не викликав мені так, наприклад, як Bielenda Rose Care Cleansing Face Oil For Sensitive Skin, хоча той коштував у рази дорожче. Алергія на той була страшенна, він просто випалював мені шкіру, старшенно забив пори. Я довго іі лікувала після використання цього засобу.

Чи куплю його знову?

ТАК, бо він найбюдетніший з сегменту умивалок із маслом і не алергенний. Косметику змиває не з першого разу, але на що ж я сподіваюся за цю ціну? Bielenda за трикратну ціну мені таке зробив зі шкірою, що я боялася навіть підійти до таких "масляних" засобів, а тут все ок.

Куплю. А далі вибір, як завжди, за вами!

Можливо, ви мені порекомендуєте ще якісь бюджетні масляні змивашки не за всі гроші світу?