Marinka🌈Rainbow

Bath and body works - Black Cherry Merlot

Bath and body works - Black Cherry Merlot

Всім привіт ❤️

В колекції моїх домашніх ароматів почесне місце займає просто неймовірний спрей від Bath and body works - Black Cherry Merlot 🍒

Думаю вже прочитав назву одразу розумієш що річ йде про вишневе вино і це правда 🍷

З настанням холодів рука до нього ну дуже часто тягнеться , оскільки аромат - свято в флаконі ✨

Якщо ви любите аромати з алкогольними нотами ,то цей спрей безперечно сподобається )

Замовляла я спрей ще влітку . Дівчина байер щиро його рекомендувала і сказала що саме цей аромат є одним із бестселерів бренду і дуже добре продається. Щороку Bath and body works перевипускають флакон і оновлюють його . В цьому році флакон неймовірний, він нагадує мені витягнутий хрустальний графін темно - вишневого кольору що відповідає назві. Візуально та тактильно гарний , виглядає стильно, приємно тримати в руках а також брати із собою.

Аромат дуже привабливий , він одразу створює затишну атмосферу . Коли потрапляє на шкіру то спершу здається трохи хімозним нібито концентрований вишневий сік, але швидко розвіюється і починає п'янити своїм терпким винним та вишневим звучанням.

Аромат складається з трьох нот:

Темна вишня

Чорна малина

Розкішне мерло

Ноту малини я не знайшла , є дуже приємний фруктово- ягідний після смак ,але я скоріше відчуваю налиту сонцем ,медову темно-синю сливу ,яка додає аромату цікавість та солодкість. Та безперечно вишневе мерло тут на перших і основних ролях . Аромат огортає та зігріває нібито бокал улюбленого вина. З ним покращується настрій . Це супер аромат для прохолодної погоди,він відмінно підійде для домашнього відпочинку під теплим пледом з цікавою книжкою в руках та ароматним чаєм.

Спрей можна наносити на тіло , волосся , одяг. Іноді я розпилюю його просто в кімнаті щоб відчувати неймовірний аромат, бризкаю на постіль та рушники. Об'єм великий 200 мл та дозволяє це робити.Завдяки

вмісту алое та ромашки спрей не сушить шкіру і комфортний у використанні. Стійкість хороша, я відчуваю на собі аромат до 4 годин.

Дякую за увагу 🤗

Bath and body works - Black Cherry Merlot
Bath and body works - Black Cherry Merlot