Vladyslav Koval

Літня свіжість та чистота…/John Varvatos Artisan

Літня свіжість та чистота…/John Varvatos Artisan

Читаючи відгуки та дивлячись огляди цього аромату, в мене склалось відчуття, що 90% людей, які описують дану композицію, навіть не наносили її на шкіру, а закінчили своє знайомство на блотері, та більшість опису вирішили віддати флакону у формі фляги із переплетенням.

Літня свіжість та чистота…/John Varvatos Artisan

Багато людей шукають саме такі свіжі цитрусові, фруктові аромати, тому що на ринку переважають солодкі, деревні та аромати із подібними композиціями навколо цитрусів.

Класичний Artisan є ідеальним варіантом для таких людей та тих, кому подобається легкість і повітря між цитрусовими компонентами, яке не закутане у солодкі та тягучі ноти.

Цей аромат на тему мила, саме якісного чоловічого мила. Не варто викривлено сприймати цю тематику у Artisan. Він скоріше викличе у вас асоціативний ряд, де ви одягаєте білу, тільки попрасовану сорочку, або лягаєте у дорогому готелі на чисту, накрохмалену постіль.

Із недоліків можливо виділити лише помірну стійкість аромату, тому раджу одразу дивитись у сторону більшого флакону, адже витрата аромата не буде помірною.

Особисто я був один із тих, хто швидко замовляв собі як можна більше флаконів, коли декілька років тому почув новину, що компанія на грані того, щоб бути визнаною банкрутом. А зараз, поки є можливість та товар доступний для замовлення-віддайте перевагу справді унікальному Artisan, навпроти аромату, про який говорять із кожного кутка, повірте цей спокійний та чистий аромат підкорить не тільки ваше серце, а і тих, хто з вами розділятиме час.