О'L

Альтернатива гліколевому тоніку від The Ordinary

Альтернатива гліколевому тоніку від The Ordinary

Те, що наведені в цьому дописі засоби, мають абсолютно різний склад та можливо, порівнювати їх не зовсім коректно, я, звичайно, розумію )

Гліколевий тонік від The Ordinary дійсно, як на мене, неймовірно крутий засіб, що відлущує поверхню шкіри, вирівнює її тон та справляється із більшістю проблем. Продукт доволі універсальний та має бути чи не у кожної, бо здатний замінити собою декілька засобів.

Вже кілька років купую його та постійно маю на своїй поличці, щоправда, для мене він наразі доволі «потужний», тож, останнім часом, використовую його приблизно раз на тиждень.

Трішки ділилася своїми враженнями від нього тут https://club.makeup.com.ua/post/8871/

Тож, як вже зазначила, для мене він доволі сильний, й у мене з’явилася потреба у іншому тоніку, основною задачею якого б було освітлювання шкіри обличчя. Певний час мала в своїй рутині тонізуючу есенцію CENTELLA від Natureal. Цей бренд дуже люблю, та й зараз довикористовую їх залишки ) Проте, поки що не планую від них ще щось купувати, бо ціна невблаганно збільшується, а на ці гроші, гадаю, можна знайти більш цікаві речі.

Отже, мій вибір пав на BRIGHTEN UP від Florence by Mills.

З брендом мене познайомила донька. Тут трішки показувала свої засоби, що маю (ой, вже дещо не маю )))) https://club.makeup.com.ua/post/15145/

Florence by Mills є брендом Міллі Боббі Браун. Косметика створена зокрема для підлітків та молоді. Тож, якихось потужних анти-ейдж засобів там немає, але для базового догляду я для себе також знайшла кілька цікавих продуктів (зокрема, засоби для вмивання та очищення). Догляд доньки ж наразі складається здебільшого з їх продуктів.

Що ж до тоніка.

Засіб, як завжди, із серії cruelty-free/SLS free/silicon free/vegan і все таке інше. Свою думку щодо подібних заяв вже висувала. Хоча споживачу такі надписи подобаються та підвищують лояльність до виробника )

Повний склад:

Water/Aqua, Pentylene Glycol, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Water, Propanediol, Glycerin, Anthemis Nobilis Flower Water, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Water, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Water, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Carnosine, Undecylenoyl Glycine, Betaine, Bis-Ethoxydiglycol Cyclohexane 1,4-Dicarboxylate, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Ribes Nigrum (Black Currant) Fruit Extract, Rubus Villosus (Blackberry) Leaf Extract, 1,2-Hexanediol, Agastache Mexicana Flower/Leaf/Stem Extract, Beta-Glucan, Hydrolyzed Gardenia Florida Extract, Maltodextrin, Phosphatidylglycerol.

Основними компонентами є лавандова вода, огіркова вода та екстракт агастахісу мексиканського. Ці компоненти виступають в ролі антиоксидантів, заспокоюють шкіру, освітлюють її та надають сяйва.

Тонік дуже делікатний, лагідний та м’який, діє поступово і, як на мене – підійде будь-якій шкірі. Не липкий, не пересушує та не стягує шкіру, не залишає після себе відчуття брудного обличчя чи якоїсь жирності. А ще він має доволі легкий ніжний аромат якихось фруктів. Окрема любов – то дозатор. Ну, дуже зручна помпа! Планую навіть не утилізувати пляшечку, а перелити туди свій гліколєвий тонік, бо такий спосіб дозування дійсно більш зручний та економний.

Взагалі, мені здається, що він майже ідеальний – не маю до нього будь-який нарікань! Для щоденної базової рутини – те, що треба.

Альтернатива гліколевому тоніку від The Ordinary