#мійритуалкрасизexcellence #testmakeupclub
L'Oreal Paris Excellence у відтінку 7U, 'до' та 'після' ⬇️
Дякую MAKEUP Club за предноворічний рефреш. Останні роки я безвилазно руда і мені це подобається. Тому довго вагалася чи приймати участь у цьому тестуванні, адже на вибір представлені лише нюдові відтінки. Провівши деякий ресерч, як краска може лягти на мій колір я зупинилась на варіанті 7U Універсально русявий, вважаючи що моя рудість нікуди не піде. Але про всяк випадок купила мою улюблену L'Oreal Paris Preference у кольорі 74 Mango, на випадок якщо експеремент піде не по плану 😉
Тож почнімо👇
Як і сказано у дописі розіграшу у тестувальному боксику були аксесуари у вигляді прямокутного дзеркальця від Babyliss PRO, компактна щіточка для волосся Tangle Teezer та 2 пачки фарби L'Oreal Paris Excellence Universal Nudes у відтінку 7U, у котрих:
— Крем-фарба та окисник
— Шампунь-догляд
— Живильна маска
— Аксесуари у вигляді насадки гребінця для нанесення та рукавички
Сама я рідко (можна читати як ніколи) не фарбуюся, прошу чоловіка/маму/подругу про допомогу. Цього разу моєю помічницею стала мама.
Змішуються складники швидко, окрема дяка за насадку з гребнями, у серії Preference такого девайсу нема, він значно прискорив нанесення фарби.
Запах не скажу що приємний, але дихати можна спокійно, не різкий і, здається це перша фарба від якої не хочеться провітрити кімнату, це однозначно величезний плюс. Наноситься комфортно, не тече. Час нанесення оріентовно 20 хвилин. Після завершення нанесення очікувала згідно інструкції 30 хвилин. Та пішла змивати. В процесі очікування чи при нанесенні негативних відчуттів, печіння, свербіжу та іншого не було. На мою довжину вистачило однієї пачки.
Змивала до прозорого кольору 5-7 хвилин, після використовувала шампунь з боксика.
Детальніше про шампунь, він білого кольору, має приємний косметичний запах, гарно піниться, волосся не плутає. Такого пробника хватило рівно на те що промити волосся один раз, з двома підходами, ретельно прохожу зони початку росту волосся, за вушками, фарба не залишила ніяких плям на шкірі.
Далі найулюбленіший етап, маска після фарбування. Наношу достатньо багато, щоб кожна волосинка була окутана, прочісую та тримаю 5 хвилин, хоча в інструкції сказано 3 😁 Сама маска має щільну консистенцію, запах приємний, колір білий. Маска змивається комфортно, волосся після неї гладеньке одразу наче шовк, маски достатьо багато, думаю хвате ще на 2-3 користування.
Наступним етапом наношу теомозахист та сушу волосся феном.
Найголовніше, результат до/після ⬇️
Як бачите моя рижина нікуди не ділась (я цього і чекала) адже на сайті Loreal "спробувала відтінок онлайн". Результатом я задоволена, вийшов такій спокійний рудо-русявий відтінок. Новий рік можна зустрічати при параді ❤
Все ще присутній запах фарби на волоссі, що в принципі стандартно після фарбування. Волосся після сушки живе, розсипчате, приємне на дотик.
Приємні бонуси у вигляді дзеркальця та гребінця не можуть не тішити. Хоча мені в процесі фарбування дзеркальце не особливо було потрібно, але з радістю продовжу користуватися для щоденних мейків. Гребінець зручний , компактний, для жіночої сумки, можна використовувати для массажу голови 👌
Дякую MAKEUP Club за чудову можливість, тестуванням цього боксику я дуже задоволена. Залишилась ще одна пачка фарби для рефрешу кольору через 6 тижнів ❤
Коментарі (0)