Йод, бинти, цукрові суничні півники…
Здогадались, про які я парфуми?
Baccarat Rouge 540 можна навати найпопулярнішим нішевим парфумом десятиріччя, і, що не дивно, багато брендів спробували відтворити непересічну піраміду. Чи вдалось комусь наблизитись до оригіналу впритул? Ні. Чи є парфуми, які схожі на легенду? На мою думку, так.
Zara Red Temptation
Якщо Бакару дуже хочеться, а бюджет підтискає - спробуйте Зару. Можу навіть допустити, що саме Red Temptation є найвідомішим дюпом, бо кожен другий оглячач в тіктоці відсилає до іспанців. Я придбала аромат без затесту, цікавість перемогла. Стійкість на висоті, схожість відчутна. Але той, хто має у колекції оригінал, відчуює різницю.
Ред має біднішу піраміду:
- Початкова нота: Гіркий апельсин, Коріандр, Шафран
- Нота серця: Білі квіти, Жасмин, Праліне
- Кінцева нота: Амбра, Деревинні ноти, Мох, Мускус
Та, врешті-решт, ціна за 30 мл приємна, а вистачить на рік. Бо, повторюсь, стійкість відмінна.
Her Burberry
Найвдалішим клоном я вважаю парфуми Burberry Her. І це не дивно, бо їх автором є маестро Francis Kurkdjian, який створив і Baccarat. Звісно, тут і флакон менш витончений, і стійкість втричі менша (бо факти кажуть, що одна з молекул Руж тримається на блоттері до 400 годин). Але Her має величезну перевагу - це більше м’яке звучання, без гучної агресії. В піраміді присутні шафран (той самий йод), який робить два аромати схожими, а також полуниця і цукрові півники.
Якщо ви хочете почитати більш детально про мої враження - зазирніть сюди: https://club.makeup.com.ua/post/5032/
І наостанок. Читала, що дівчата сварять версію, яка випущена в Іспанії. Мовляв, і стійкість не та, і аромат інший. Мій останній флакон - іспанський, я не відчула різницю і задоволена на 100%.
А як ви ставитесь до парфумів-клонів?
Коментарі (0)