Свідома клієнтка

Змиє все. Очищувальна олія для обличчя й тіла Rilastil Xerolact Cleansing Oil

Змиє все. Очищувальна олія для обличчя й тіла Rilastil Xerolact Cleansing Oil

Очищувальну олію для обличчя та тіла для атопічної шкіри я придбала після рекомендації блогера звернути увагу на очищувальні засоби для атопічної шкіри всім, кому не байдужий захисний бар’єр шкіри. Олія представлена у двох варіантах упакування: 200 мл у тубусі та 750 мл у пляшці. Її можна також застосовувати для купання немовлят від одного місяця народження, після ванни не потребує змивання. Це аптечна косметика, на упакуванні виробник зазначає, що продукт було протестовано на метали, він гіпоалергенний та пройшов офтальмологічний контроль. Все ж таки я не застосовувала його для демакіяжу очей як і будь-які інші пінні засоби, тому що це не в моєму стилі. Склад не органічний, однак лагідний і дієвий. Олія змиває все! Санскрін, тональний, будь-що. На мою думку, він може слугувати гідній заміні гідрофільній олії, якщо ви не використовуєте макіяж або змиваєте макіяж з очей чимось інший: спеціальним засобом, молочком або міцелярною водою. Хоча я знаю жінок, які змивають подібними засобами макіяж з очей, я проти того, щоб милити очі. На відміну від гідрофільної олії ця олія змиває сама себе та не потребує застосування додаткових засобів очищення шкіри.

Олія має доволі сильно виражений унісекс аромат, ароматизатор в ній не викликав у мене жодних негативних реакцій, хоча моя шкіра переносить далеко не всі з них. Вона містить зволожувальний комплекс і ніацинамід. Шкіра після вмивання м’яка і не пересушена, по мірі використання звужуються пори. З цією олією моя шкіра не потребує негайного нанесення подальшого догляду, природний ліпідний баланс швидко відновлюється. Користуватись нею можна 12 місяців після відкриття, якщо ви шукаєте якісний засіб для очищення шкіри, щиро раджу звернути на неї увагу. Для очищення обличчя її точно вистачить на рік та ще й лишиться. На знижках 750 мл зараз коштують 500 гривень, а це як 5 звичайних пляшок засобу для вмивання. Якістю та ефектом самого засобу я дуже задоволена, я використовувала її для очищення обличчя, тіла, рук і навіть волосся після того, як фарба викликала алергію і мій звичний шампунь шкіра голови не переносила, і з усім вона добре справилась. Я залюбки придбаю її ще раз, не дивлячись на мінуси упакування про які нижче.

З тубуса 200 мл її не зручно дозувати, кількість надто велика для очищення обличчя, тому я переливала її в меншу місткість і дозувала вже звідти (переливати я не люблю), до того ж за певний проміжок часу сама кришка, на якій стоїть тубус, ставала жирнуватою. З великої пляшки дозувати значно зручніше, однак дозатор в ній не має положення “стоп”, тобто перевозити її в оригінальній тарі неможливо. Упакування виробник міг би продумати краще, в усьому іншому мінусів немає.

Як справжній експериментатор я порівнювала її з іншими подібними засобами за допомогою пробників, миючи одну половину обличчя цією олією, а другу іншим засобом. Вона видалась мені більш ніжною ніж синя олія Bioderma та гель для очищення шкіри від Cerave. По лагідності з Rilastil зрівнялась тільки олія від Avene, однак вона не містить ніацинаміду, коштує дорожче та її можна застосовувати лише 6 місяців після відкриття. Якщо порівнювати її з молочком від АА, то молочко більш лагідне. Серед пінних засобів це один з найніжніших, лагідніше хіба що пінка Biotrade Acne out.

Дякую, що прочитали 🌹