Швець Карина🤍

EMPTY bottles

EMPTY bottles

Привіт! Назбиралося у мене за останній місяць трошки пустишок, тож хочу розповісти вам про все і поділитися враженнями (хоча багато що я вже показувала в окремих оглядах, Добам посилання, якщо комусь цікаво буде почитати детальніше).

Закінчилося дві міньки - Montale Rendez-vouz a Paris i Gucci Blom Ambrosia di Fiori. Обидва аромати мені полюбилися, вони гучнуваті і не для всіх) але я б із задовольни їх повторила ❤️ монталь - така трояндова історія ( https://club.makeup.com.ua/post/22354/ ); гуччі - «аромат для злючок», як на нього сказала Альона, і дуже влучно) https://club.makeup.com.ua/post/24900/

Все від Ельсев (я їх обожнюю, так😅)

1. Шампунь гіалурон філер - обожнюю, моєму волоссю та шкірі голови він дуже класно підійшов. Гарно промивав без пересушування, обовʼязково повторю в майбутньому, бо дійсно класний) https://club.makeup.com.ua/post/19317/

2. Маска гіалурон філер - теж хороша, користувалася з задоволенням. Гарно зволожує без обтяження, мені її вистачило ~4 місяці. https://club.makeup.com.ua/post/19416/

3. Шампунь 3 глини - я його купую вдруге, і це другий раз, коли я не з захваті. Він дуже добре очищує, але трошки мені сушив довжину, тому я використовувала його 1-2 рази на тиждень типу як «шампунь глибокої очистки». В складі має саліцилову кислоту, але я думаю, що вона більше як консервант) Чи повторю? Скоріше за все, що ні; чи можу рекомендувати - так, якщо не маєте проблем з сухістю кінчиків. Волосся не сплутує!

1. Не зважайте на баночку, вона з-під іншого засобу))) всередині молочко для тіла Green Way «малиновий конфітюр». Я брала його собі на літо, бо мені ці лосьйони в них подобаються) дешеві і гарно зволожують, мені підходить. Не залишає липкості, плівки і тд. Просто вибирається і зволожує шкіру) чи куплю ще раз? Однозначно, періодично беру саме малиновий, але там ще є кавовий, він теж хороший і гарно пахне.

2. Серветки-антиперспірант Rexona. Я колись побачила огляд на них у Vikulyk і зацікавилась) але чесно, я не побачила ніякої різниці в дії між цими серветками і звичайними вологими 😂 мені після них треба був дезік однозначно, короче продукт норм, але я мабуть не повторю, бо легко заміню їх звичайними серветками)))

Глиняна маска від Біокон.

Вона мені коштувала десь ~50 грн в аптеці, і за цю ціну до неї претензій взагалі немає. Класична глиняна маска, швидко сохне, очищає добре.

Чи повторю? Ні, бо чесно кажучи, вона дууууже важко змивається. Мені в цьому плані більше подобаються саморобні глиняні маски.

Там всередині ще ж продукт, але чесно, змивання цієї маски - це треш, тому ми з нею прощаємось.

1. Гель для брів Lamel - йому шось поплохєло і він змінив текстуру, став дуже рідким, короче фу, викидаю. Але з плюсів у нього - лише зручна Щіточка, на цьому все. Він підійде хіба що дівчатам з «пушковими» бровами, мої дротяки він взагалі майже не тримав. https://club.makeup.com.ua/post/15405/

2. Консилер Топфейс Instyle Lasting Finish Concealer - у мене така манюня в форматі тестеру, тон 02 (мені був жовтий, тому хочу собі придбати повнорозмір 01). Викидаю виключно тому, що в нього термін вже закінчився; але сам він дуже класний. Так невагомості підлаштовується під шкіру, гарно перекриває, зону під очима не сушить. Влітку, коли було дуже жарко, я його мішала з аджастером і переривала точково свої постакне - дуже гарно він лягав і тримався. Однозначно рекомендую і покупку повторю в повному розмірі. Мене зазвичай ніякі консилери не вражають, але цей правда кайфовий)

1. Класичний лакалут - ну мені норм був, хлопець плювався, тому я цей тюбик сама використала. Трохи гіркувата, є таке, але чистить добре

2. Pasta del Capitano - прикольна, перший раз брала. Солоденька на смак, але мало піни дає. В цілому ок, мені сподобалась.

Ось такі банки вийшли в мене🙂