21 грудня
Фінішна пряма
🤗Питання до вас: Найкраще місце на Землі? І де мрієте побувати?
(Мені важко відповісти на перше питання. Скажу, Київ. Але я жила там лише 10 років. Сумую за ним. Мрію побувати в багатьох краях, але спершу в Ісландії, Британії, Франції, Нідерландах та Австралії)
👀 Цікавий факт: Вживання тіней для очей зафіксовано у Стародавньому Єгипті ще 5000-4000 до н.е. Але як комерційний продукт зʼявилися в 1910-х, коли Елізабет Арден після ретельного вивчення продуктів і технік в Парижі представила тіні в своїх салонах в США в 1914 році. Вже в 1922 році вони поступили в масовий продаж як «Eye Sha Do”, а в 1930-х інші косметичні компанії почали виготовляти подібні продукти і назва «тіні для очей» стала загальноприйнятою.
🤍 Згадаю про ще один продукт для нічної рутини - Nails.Inc - NailKale Superfood Nail Oil Capsules. Хоча в назві згадуються нігті, але ця олійка в капсулах підійде для догляду і за руками загалом. Склад - переважно олії (мигдальна, арганова, шипшинова, соєва, касторова) і порції з капсули вистачить по лікті 🤣 Я закриваю її кремом для рук і задоволена своїми стараннями вкладаюсь спатки. 😁
Коментарі (0)