Hrystja_

Крем для рук з запахом Різдва

Крем для рук з запахом Різдва

З Weleda знайома давно, люблю цей бренд за натуральність і дбайливе ставлення до природи.

Недавно шукала крем для рук, щоб гарно зволожував...а ще й зразу з різдвяно-новорічним дизайном. Звернула увагу на Weleda.

Тут дуже класний склад: лимон, аніс, ваніль, різні олії. Запах нагадує запах шкірки мандарини...особливо так, як пахнуть вони зимою. Запах яскраво виражений...Мені сподобався, бо я люблю такі масляно- натуральні запахи, він відчувається тільки 5-10 хвилин. Але моєму коту не дуже запах зайшов😺. Запах дуже схожий до гелів, які були в подарунковому боксі літом, але є ще нотки зимових мотивів. Для мене це як антистрес...дуже розслабляє

Він дуже класно поглинається, і взагалі не липкий. Після нанесення на руках створює ефект...ніби мокрих...або як олією помащені. Але цей ефект оманливий, бо крем направду не липкий. І мені навіть подобається так. І він не густий...нормальної консистенції, тому, відповідно, і розхід буде менший.

Єдине, що я не врахувала...тут не пластиковий тюбик, а металевий. Мені так не дуже зручно, бо коли крем підходить до кінця, то дуже важко витискати...а ще потім він тріскає і вилазить зі всіх сторін😅. Набагато краще з переробленого пластику...наприклад такі, як є в Garnier.

Ну але це вже нюанси.

Загалом крем для мене класний, якщо " вловити " на знижках, то взагалі ідеальний.

Крем для рук з запахом Різдва