Vladyslav Koval

Ідеальний варіант аромату на зимні свята для любителів теми шоколаду/Montale Chocolate Greedy

Ідеальний варіант аромату на зимні свята для любителів теми шоколаду/Montale Chocolate Greedy

Не буду витрачати ваш час на розповідь про навчання та подорожі молодого, на той час, парфумера. Головне, чим запамʼятався та виділив себе серед інших Монталь-це вміла комбінація східного підходу до виготовлення парфумерії із класичним європейським, і звичайно вдала комерційна стратегія із визнанням по всьому світу.

Ідеальний варіант аромату на зимні свята для любителів теми шоколаду/Montale Chocolate Greedy

Особисто я не можу віднести себе до фанатів робіт цього парфумера, проте на мій погляд у нього є аромати, які можуть бути ідеальними під певні випадки, дні та моменти, один із таких я сьогодні і описую в цьому дописі.

Chocolate Greedy настільки суперечливий, наскільки і прекрасний. Ідеальним описом реакції на аромат буде враження мого товариша, що попри свою нелюбов до солодких, ванільних ароматів, ходив у шлейфі цього аромату, що я одягнув на себе, та ловив себе на думці щодо його приємного звучання.

Флакон, який я замовляв собі, також був зустрітий мною вкрай негативно. Аромат стояв довгий час не використовуючись та рахуючись мною невдалою покупкою наосліп.

Але зараз я сміливо можу його назвати одним із дійсно цікавих ароматів щоб зустріти Новий Рік.

Після довгої паузи та можливо не з першої спроби я почав розуміти аромат, отримувати задоволення та відчувати себе в ньому затишно.

В оглядах на цю роботу від Montale зазвичай звучать порівняння із булками, пряниками і тому подібним. Я б хотів надати вам свою інтерпретацію і рахую, що вона і буде ідеальною для розуміння аромату. Уявіть собі шоколадно-ванільний круасан із найкращої пекарні в місті, на шоколадній скоринці якого є декілька шматочків цитрусової шкірки та ароматний какао поруч із вами, коли за вікном доволі відчутний мороз, а ви не поспішаючи насолоджуєтесь описаним вище.

Фактично піраміда аромата і складається із цих компонентів, тільки зроблю ремарку про абсолютно відсутній запах кави, який би можливо тут був би зайвий, якби був у більшій концентрації.

Аромат універсальний для холодної пори року, проте гадаю що в більшості сподобається жінкам через переважну любов до солодкуватих ароматів напроти чоловіків. Особисто для мене він більш святковий, проте свято має бути наповнене затишком та домашньою атмосферою. Я можу його також уявити на собі при не ділових зустрічах із друзями взимку.

Якщо вам подобаються солодкуваті, трохи ванільні аромати на тему шоколаду-Chocolate Greedy не розчарує стійкістю, шлейфом та унікальністю. Хоч аромат і був створеним ще у 2007 році, проте зараз він не є одним із тих, який можна почути на кожній другій людині.

Можливо саме цей аромат розділить із вами Новий Рік?