Блиск та бальз ами для губ Jovial Luxe
Мої бюджетні фаворити для зволоження губ.
Довго ж я шукала засіб для зволоження губ, такий щоб ефект тримався, як умова довше та щоб не було алергічної реакції. І ось вони мої фаворити.
Бальзами для губ мені подобаються, але мають не такий довгий ефект, як хотілось би. В них приємна текстура та різні аромати. Мої улюблені Мандарин/Бергамот, Журавлина/Полуниця та Ківі/Диня.
Ціна казкова 🤩
Блиск для губ Jovial Luxe
Для більш тривалого ефекту зволоження я взяла на пробу блиск для губ від Jovial Luxe. Раніше не бачила їх в продажу. Лінійка смаків невелика: банан, кокос, ківі. Я обрала Банан. Використовую перед виходом на вулицю та наношу на губи на ніч. Зволоження вистачає на всю ніч. Блиск мені дуже сподобався. До цьго користувалас я блиском для губ від LCF, але він заліпкий та не дуже приємний по відчуттям. А цей крутезний. Не ліпкий, немає неприємного присмаку та дуже гарно тримається на губах.
Ціна теж приємна.
Із мінусів, здається, він швидко розходується. Треба ще придивитись. А взагалом я дуже задоволена.
Доповнюю відгук:
Блиск таки дуууже швидко розходується. Замовлення робила 9 грудня, дні через три була доставка. Сьогодні 29 грудня і на фото залишок блиску🤷 Використовувала не щоб багато разів на день. Тільки ввечері декілька разів та на нічь. Блиск дуже хороший, але витрата завелика.
ЦЦе
Коментарі (0)