Панда-Олександра

Блиск та бальзами для губ Jovial Luxe

Довго ж я шукала засіб для зволоження губ, такий щоб ефект тримався, як умова довше та щоб не було алергічної реакції. І ось вони мої фаворити.

Бальзами для губ мені подобаються, але мають не такий довгий ефект, як хотілось би. В них приємна текстура та різні аромати. Мої улюблені Мандарин/Бергамот, Журавлина/Полуниця та Ківі/Диня.

Ціна казкова 🤩

Для більш тривалого ефекту зволоження я взяла на пробу блиск для губ від Jovial Luxe. Раніше не бачила їх в продажу. Лінійка смаків невелика: банан, кокос, ківі. Я обрала Банан. Використовую перед виходом на вулицю та наношу на губи на ніч. Зволоження вистачає на всю ніч. Блиск мені дуже сподобався. До цьго користувалася блиском для губ від LCF, але він заліпкий та не дуже приємний по відчуттям. А цей крутезний. Не ліпкий, немає неприємного присмаку та дуже гарно тримається на губах.

Ціна теж приємна.

Із мінусів, здається, він швидко розходується. Треба ще придивитись. А взагалом я дуже задоволена.

Блиск таки дуууже швидко розходується. Замовлення робила 9 грудня, дні через три була доставка. Сьогодні 29 грудня і на фото залишок блиску🤷 Використовувала не щоб багато разів на день. Тільки ввечері декілька разів та на нічь. Блиск дуже хороший, але витрата завелика.

ЦЦе