Yuriivna 🌸

Cписок бажаної косметики на 2024 рік

Cписок бажаної косметики на 2024 рік

Cписок бажаної косметики на 2024 рік

Я намагаюсь привчити себе до,як мені здається,корисної звички - планувати покупки,а не купляти все,те що "лежить якось не так на полиці",або не все заразом покласти до кошику у онлайн магазині.

Cписок бажаної косметики на 2024 рік

Тож почну з того,що планую купити ще,з чим я вже знайома,але хотілося би повторити у 2024 році.

1.Флюїд Vichy Normaderm подвійної дії.

Спочатку користувалась дуже активно цим флюїдом після покупки,потім якось він залишався стояти на полиці,потім знову почала активно застосовувати його зранку і ввечері.Перевагою є те,що цей флюїд матує та з ним шкіра обличчя стає чистішою та чистішою.Має трав'яний аромат з ментоловими нотками,загалом коштує він не бюджетно,як на мене,але так як економно витрачається,то буду однозначно ще купляти.Доречі зручний дозатор,за довгий період часу не було проблем,єдине,що після використання флюїду з'являються мінімальні згустки,але це лише на дозаторі,я думаю,що це тому що,не закриваю зверху ковпачком флюїд,який йде у пакуванні,але я його загубила👏

Писала вже про цей флюїд

https://club.makeup.com.ua/post/21532 .

2. Олівець для брів від Avenir Waterproof

Олівцями для брів я користуюсь кожного дня,я не уявляю свій повсякденний макіяж без них.Поки що я користуюсь від Maybelline,але планую купити все ж таки Avenir,покупка була тоді ще "всліпу",ще й з номером олівця не промахнулася,тому куплю під номером 73.

https://club.makeup.com.ua/post/9587

3. Тонер Yucos,виробник Україна.

Мені подобається гелева консистенція тонеру та аромат,мені нагадує аромат "зеленого чаю",після використання тонеру шкіра гладенька та зволожена.

Допис ось тут https://club.makeup.com.ua/post/9853/

4. М'яка тонуюча фарба для волосся Acme Color

Перевагою для мене є те,що у складі немає аміаку,фарба не дуже швидко вимивається з волосся. Після неї волосся м'яке та розсипчасте,волосся має насичений колір,у моєму випадку це шоколадний.

5. Сухий шампунь від Batiste

Дуже "рятує" коли немає часу повноцінно помити голову,тому такий засіб має бути у мене завжди.У мене був шампунь з вишнею,поки що тестую з іншим ароматом

Допис про шампунь з вишнею ось тут https://club.makeup.com.ua/post/22022/

6. Олія для волосся Lador

Я придбала вже нову олійку,з цією олійкою я вже знайома добре,але завжди брала і буду брати у міні форматі,бо знаючи себе,якщо придбаю повнорозмірний формат засобу,а там пляшечка зі скла,то неодмінно щось трапиться і пляшечка впаде у мене,не можна мені таке 😄

7.Шампунь Bioxsine

Ну це вже класика для мене,він для мене фаворит,хоча ціна росте зі "швидкостю вітру".Допис ось тут

https://club.makeup.com.ua/post/9398/

Зараз тестую від Vichy шампунь (червоний)пройшло ще небагато часу,тому ще не визначилась з думкою.

Засобів ще яких планую повторити багато,тому я написала лише про деякі...

1. Креми для рук від Mermade.

Від цього бренду у мене був лише антицелюлітний скраб,але не бачу вагомої причини зупинитися тестувати їх засоби,тим паче,що у них з'являються все нові і нові товари.

Креми для рук дуже потрібна річ у догляді,тим паче,що назви ароматів це щось.

2. Гелі для душу Tesori d`Oriente.

Давно вже дивлюсь на них,але я не можу визначитися який саме аромат обрати для першого знайомства,зацікавив поки що аромат "Персидські сни".

3. Бальзам для губ Carmex у тубі або у стіку.

У мене є лише тільки оригінальний у баночці,у планах спробувати у іншому форматі цей бальзам та з фруктовим ароматом,лише тільки не визначилися з яким саме ароматом,та й з собою взяти буде зручніше.

4. Lador пілінг

Мені подобається Lador,планую придбати пілінг у міні-форматі.Начебто у мене вже була така мініатюра,але треба купити ще раз,щоб скласти впевнене враження від пілінгу.

5. Планую познайомитися з брендом Q+A,треба ще дещо детальніше вивчити їх засоби та склад та розібратися що до чого і щось придбати.

6. Зубні пасти Marvis

Читала,що ці зубні пасти мають доволі неоднозначні та незвичайні смаки,тому планую протестувати щось цього.

7. Планую придбати ще одну олійку CHI з чорним тмином,у мене була вже червона,йду далі тестувати нове й нове.

8. Pharmacheris спрей від випадіння волосся

Цікаво чи дієвий засіб,попадався мені на очі у відгуках,наче непоганий засіб.Цікаво який розхід у спрею та чи буде хоч якийсь результат,особисто у мене.

9. Ензимна пудра для вмивання з екстрактом полину - Isntree Mugwort Powder Wash.

Планую придбати у форматі одного пробнику,щоб ознайомитися,моє чи не моє.

10.Тюрбан для волосся

Наче потрібна річ та дуже зручна,як показують відгуки,тому чому б ні? Я вже звичайно звикла до рушника,але може настане час відходити від цього та застосовувати тюрбан,який я думаю все ж таки прийде на зміну рушнику.

11.Тіні-однушки від Catrice

Є чималий перелік кольорів,як з шимером так і без нього,тому однозначно щось придбаю.

Ох це ще далеко не все,це маленька частина лише того,що точно треба,а що тільки бажається,проте мріяти не шкідливо,а навіть корисно🌟