Yuriivna 🌸

Сухий шампунь від Batiste 🍒

Сухий шампунь від Batiste 🍒
Сухий шампунь від Batiste 🍒


Я вже давно хотіла придбати сухий шампунь,але вагалась,бо багато відгуків,що після шампуню залишається білий наліт у вигляді муки або пудри,ще проблема була в тому,який же обрати та чи буде взагалі ефект,або краще просто скористатися звичайним шампунем.
Пройдусь по усім критерієм,які я виділила для сухого шампуню та напишу свою сформовану думку.
Дизайн,пакування 🍒
Саме з цієї фірми,шампунів існує чимало:класичний,з вишнею,тропічний,для темного волосся,для світлого волосся,цитрусовий та інші.
З одного боку подобається,коли є з чого обрати,але з іншого,так який же обрати і задумливо обираю,в таких випадках я витрачаю чимало часу на це🤔
Шампунь випускається у балончиках,я придбала у об'ємі 200 мл,дуже зручний формат шампуню,це зручніше,аніж він був би у вигляді пляшечки або банці з пудрою,бо знаючи себе,шампунь був би усюди,але не там де треба😂
Дизайн,він у всіх балонів різний,в залежності з яким ароматом ви оберете,ну це логічно.
Для себе я обрала з вишнею.
Зручність у використанні
Загалом використовувати зручно,єдине,що потрібно слідувати інструкції та виконувати вказівки,щодо відстані нанесення шампуню,це важливо!Попередньо,я струшую балон та розпилюю шампунь тільки на коріння волосся.
Аромат
Я не відчула вираженого аромату вишні,але запах приємний,не їдкий та не хімозний,після розпилення шампуню не має відчуття швидше покинути кімнату,на моє здивування запах доволі лояльний,волосся після шампуню пахне так,наче я помила його звичайним шляхом,з водою та рідким шампунем.
Складнощі у використанні та вирішення проблеми
Може це мені так повезло,або ні,але перші розпилення не були вдалими для мене,бо я наносила забагато шампуню та не встигала добре це все прочесувати і наліт все ж таки був,хоч і мінімальний.Згодом,зробивши роботу над помилками,я розпилювала шампунь маленькими дозами,одразу прочесувати та застосовувати фен,щоб залишки пудри не залишались у волоссі.Ось чому важливо зберігати відстань,слідувати інструкції та наносити маленькими об'ємами шампунь.
Економний у використанні?
Для себе я чітко зрозуміла,те що все залежить наскільки забруднене волосся,від цього фактору і залежить економність,якщо це мінімальне забруднення,декілька розпилювань потрібно і все,але якщо волосся візуально дуже"втомлене",то доведеться розпилювати засобу дещо більше,як моя практика показала,то краще купляти більший об'єм.
Мій вердикт
Використання сухого шампуню цілком може замінити звичайне миття,волосся в момент перетворюється на свіже та чисте,єдине,що коли ви прочісуєте волосся,маленькі грудки пудри падають там де ви будете сидіти або стояти,я зазвичай це роблю сидячі за столом,тому на столі та на гребінці залишається ці самі грудочки,але результат є,і він немало видимий, а 95% на мою думку.Це однозначно мастхев,коли немає часу,коли треба швидко освіжити та привести до ладу волосся,або при відключенні води.
Повторю покупку чи ні?
Однозначно,повторю покупку,але іншого разу спробую інші види та візьму до уваги усі тонкості застосування сухого шампуню.
Прикріплюю фото до застосування та після шампуню.

Сухий шампунь від Batiste 🍒