Anna_feerie

Секрет візажистів для ідеальних спарклів на очах

Секрет візажистів для ідеальних спарклів на очах

Перед святами спаркли, глітери та блискітки всіх форм та розмірів набувають найбільшої популярності✨. Але далеко не кожна може їх приборкати, адже, по-перше, вони бувають різних текстур (пресовані, сипучі, рідкі/кремові), по-друге, мають здатність обсипатись під очі або ж скочуватись у складку повіки через півгодини🤷. Додати сюди ще різницю між виглядом у баночці та на очах (як в розпаковках з деяких сайтів одягу 😁), то взагалв не хочеться ризикувати)).

Раніше в мене теж були всі ці проблеми, аж поки я не познайомилась з Nyx Glitter Primer 🤗.

Секрет візажистів для ідеальних спарклів на очах

Цей клей робить пігменти яскравішими, щільнішими та помножує сяяння х 3!))) Для прикладу я нанесла на праву частину руки різні блискітки на нього, ліва ж сторона - це спаркли без жодної підложки.

По текстурі Nyx Glitter Primer доволі липкий, має світло-бежевий колір, якого майже не видно при нанесенні. Продукт дуже економний, адже його потрібно зовсім трішки, щоб покрити діамантовим сяяням всю поверхню повік🤩.

А саме: клей для глітера не замінює праймер під тіні!) Його не можна нанести на голу повіку, приклеїти глітер і все. Ні!

Спочатку повіки треба підготувати:

1) Наносимо базу під звичайні тіні (для мене найкраща з усіх ось ця: https://club.makeup.com.ua/post/25185/).

2) Чекаємо трошки, щоб вона схопилася та робимо форму тінями (проробляємо складку, оформлюємо нижні повіки, малюємо стрілки тощо).

3) На фінальному етапі беремо трішки клею та акуратно наносимо на нашу основу пальчиком або пензликом - і поки він ще липкий, клеїмо наші блискучі текстури!

Все! При такому методі стійкість, неперевершена яскравість та багатство переливів гарантовані! 🥰