𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Один з найкращих парфумів мас-маркету.

Один з найкращих парфумів мас-маркету.
Один з найкращих парфумів мас-маркету.

Декілька років назад цей парфюм я купувала своєму чоловіку на подарунок. Вибір був дуже влучний, бо аромат дуже сподобався нам обом.

З тих пір чоловік користується тільки ним. Дивно, але за цей час він зовсім не набрид ні йому, ні мені.

Я вже не знаю скільки цих флаконів було на рахунку ... Мабуть 6-7 точно. Зазвичай беремо об'єм 100 мл.

Пару разів навіть брали тестери і хочу відмітити, що вони нічим не відрізняються по аромату, стійкості і т.д. Різниця лише в упаковці, а вона білого кольору, тобто не подарункова. Якщо береш для себе, то на мою думку вона не важлива. Флакон ідентичний, як і його наповнення.

Blue Seduction від Antonio Banderas належить до східно-фужерних ароматів.

Я не вважаю його банальним, бо він цікавий і для мене спокусливий.

Дизайн флакону нагадує кубик льоду, рідина всередині синього кольору. Флакон виповнений з товстого скла, він достатьно тяжкий і масивний. Кришка з імітацією металу містить гравіровку засновника.

В першу чергу аромат покорив своєю свіжістю і легкістю. Зі старту він розкривається соковитими цитрусами на фоні морського бризу. Ця дивовижна акватика і кристальна чистота заворожує. Диня з м'ятою і чорною смородиною гармонічно підкреслює цей взривний заряд свіжості. Серцеві ноти Blue Seduction розкриваються не менш чарівно, вносячи свій акцент, де виділяються кавові нотки з мускатним горіхом і кардамоном, роблячи парфюм більш серйозним і чуттєвим. Деревна база разом з амброю довершують композицію, надаючи свій особливий відтінок.

Я обожнюю цей парфюм на своєму чоловікові. Він притягує і спокушає. Стійкість аромату гідна. Тримається він цілий день. Чоловік мабуть до нього вже звик і не так відчуває на собі, бо коли приходить з роботи і я його обіймаю, то завжди відчуваю Blue Seduction і кажу, як приємно він пахне, на що чоловік завжди відповідає -"чим? я ж з роботи", не чуючи парфума на собі уже увечері. А я ж прекрасно його відчуваю, тому стійкість тут шикарна.

Дуже подобається його легкість, навіть якщо себе гарно "облити", то аромат не задуше і не викличе головну біль.

Із мас-маркету - це дуже гідний не банальний парфум по адекватній ціні.

Наш фаворит ❤️

Один з найкращих парфумів мас-маркету.
Один з найкращих парфумів мас-маркету.