Олена В

Blue Seduction Antonio Banderas

Blue Seduction Antonio Banderas

Мабуть не знайдеться жодного чоловіка, який би коли-небудь не користувався Blue Seduction Banderas. І мої чоловіки-не виключення. Ця водичка є у кожного з них: у тата, коханого і мого сина. Всі її обожнюють по-своєму, незалежно від віку і стилю.

Зараз вона звучить всюди, її пізнаєш зразу ж. Але від цього вона не стала банальною, чи як «заїжджена платівка». Звучить стильно, гармонійно і зовсім недешево.

Я ,мені здається, навіть більше обожнюю її, ніж чоловіки. В будь-який сезон для мене вона звучить актуально. Влітку-своєю свіжістю, взимку-дзвінкістю звучання. Навіть в мряку осені звучить обнадійливо та оптимістично. Цей аромат-всесезонний!☺️

Blue Seduction Antonio Banderas
Blue Seduction Antonio Banderas

Тип аромату:амброві, фужерні
Початкова нота:Бергамот, Диня, М'ята, Чорна смородина
Нота серця:Зелене яблуко, Капучино, Кардамон, Морська вода, Мускатний горіх
Кінцева нота:Амбра, Деревинні ноти

Які у мене асоціації з нею? Вона нагадує мені море, сонце, бриз, хвилі і релакс. Секс, потаємні бажання, романтика, поцілунки.Все це без перебільшення.

М’якість звучайння, жодна нота не вибивається, ні «свербить» у носі. Немає задухи від цього аромату.

Багато хто пише, що аромат злітає швидко. Зовсім не вірю...у всіх трьох моїх чоловіків з гарячею та холодною шкірою звучить довго. У коханого навіть після душу вночі присутній цей зваблюючий аромат. Так, можливо кілометрового шлейфу очікувати марно, але...в цьому є переваги. Головне що ти його відчуваєш і ті, хто поряд.

І в офіс, і на навчання, на спорт, на прогулянку...будь-куди: він універсален, нікого не роздратує і не задушить!

Як цей аромат розкривається:

цитрусовий вибух, фрукти-ягоди, морська вода, квіти.

Я відчуваю бергамот (диню не чую) , потім свіжу ,не компотну смородину. А потім приєднується море, озон, свіжість, трохи пряна свіжість. Цей озон-вода просто неймовірний, надихаючий, заколісуючий. Я обожнюю ці нотки, для мене вони в цьому ароматі ключові. І саме цими нотками "Бандерас" підкорив багатьох.

В базі звучать квіти. Ось цим він трохи нагадує Lanvin Eclat d'arpege, але Бандерас не такий солодкий і монотонний.

Колись прочитала таку цитату: " Ти можеш співати оди Версаче, Армані...да кому-завгодно. Але коли ти прийшов офіс в новенькому стильному костюмі, поголений, з посмішкою на обличчі і в "Бандерасі", то всі дівчата- твої".

Еххх.....є щось таке особливе в цьому Блакитному Звабленні!💕