Розчарування з малиново ю кислинкою
Враження від гелю-крему для душу Moxa'm Малинове парфе.
Бачите цю пляшку? Запам'ятайте її, щоб ніколи не купити.
А чому так?
Тому що цей крем-гель погано виконує свої функції, а ще гірший у нього аромат.
Пляшка виконана з м'якого пластику, 250ml. Є досить справний дозатор. Завдяки прозорому пластику можна побачити скільки ще засобу залишилось. Прозорі наклейки з невибагливим дизайном та надписами про продукт несуть основну інформацію.
Крем-гель середньої густини, білого кольору. Консистенція схожа на рідкий крем, зазвичай його замало і потрібно набирати ще. Процес дозування супроводжується характерними звуками, з якими набираються густіші конситеції. Загалом, для того, щоб прийняти душ, мені потрібно досить велика кількість засобу.
Аромат тут найгірше для мене, тому що починається він із запаху клею, а вже потім розкривається малина, трішки кисла.
Піниться середньо, не сильно, пінної вечірки не буде.
Якщо набрати достатньо засобу, то вприцнипі помитись можна, але відчуття будуть аж ніяк не "до скрипу", і свіжості не буде. Це засіб для ніжного миття, після якого залишається враження, що потрібно ще раз помитись. Та при цьому гель не сушить шкіру, після прийняття душу вона досить приємна на дотик.
Після душу аромату на тілі не залишається.
Для мене це дуууже посередній засіб, адже аромат вже великий мінус. Відчуття чистоти та свіжості відсутнє.
Розумію, що ціна дуже бюджетна на такий гель, та у цій ціновій категорії можна знайти щось краще, ароматніше та з меншим розходом.
Користувалась я ним 2 рази, більше не змогла через аромат, тому тепер він буде милом для рук.
Склад:
Досить звичний, як для звичайних гелів для душу. Цікаво було тут побачити Алантоїн, думаю якраз він разом з Екстрактом малини може робити щось корисне для шкіри.
Вода підготовлена –вода
Лауретсульфат натрію – поверхнево-активні речовини (ПАР).
Кокамід ДЕА – неіонний ПАР
Хлорид натрію – регулятор в'язкості.
Стирол/ акриловий сополімер – синтетичний полімер.
Коко-глюкозид – м'який замінник сульфатів.
Кокамідопропил бетаїн – м'який ПАР.
Гліцерин – гліцерин, зволожувач.
Гліцерет-2 кокоат – емульгатор.
Алантоїн – пом'якшувач, заспокійливий компонент.
ПЕГ-40 гідрогенізована рицинова олія – неіоногенний ПАР рослинного походження, який є також ефективним солюбілізатором і емульгатором.
ПЕГ-7 гліцерил кокоат – синтетичний полімер, емульгатор.
Парфум – ароматизатор.
Полікватерніум-10 – високомолекулярний полімер
Екстракт малини – антисептик, пом'якшувач.
Манан – полісахарид.
Метилхлороізотіазолінон – консервант, може викликати алергію.
Метилізотіазолінон – консервант, може викликати алергію.
Аскорбінова кислота – має протизапальну, освітлюючу дію.
Лимонна кислота – тут швидше за все, як консервант.
Бензиловий спирт – консервант, може зберігати аромат.
Тетранатрій ЕДТА – хелатуючий агент.
Коментарі (0)