MAC Cosmetics Powder Kiss Lipstick 315 Lasting Passion, 303 Style Shocked, 316 Devoted To Chili
Це мої перші помади від MAC і такі феєричні кольори. Просто спокусила гарна знижка. Тепер в мене 3 червоні помади фуксійних відтінків.
- Помади мають солодкуватий присмак. Він одразу відчувається як фарбуєш губи. Раніше пахли квітковим ароматом, зараз просто запах помади.
- Перед нанесенням бажано добре зволожити вуста, адже продукт може трохи підсушити. Ще одна цікавість: якщо бажаєте отримати яскравий колір, помаду потрібно нашарувати. При першому нанесенні ви отримаєте легкий відтінок. Мені до вподоби ця варіативність.
- Фініш тут матовий, трохи вельветовий. Носиться довго, поправляю після 4-5 годин. Для помади в пулі це непоганий результат.
316 Devoted To Chili
316 Devoted To Chili - найбільш носибельна помада з набору. Це теракот, більше в червону пожовклу сторону. Трохи жовтить зуби. Це мінус, але в іншому все добре. Я люблю такі кольори на холодну пору року. Ця помада вдало підкреслює насичені винно-рожеві та бургунді-помаранчеві тіні.
303 Style Shocked
303 Style Shocked - неонова помаранчева помада. Звучить страшно, на ділі не все так погано. В мене є веселий помаранчевий літній костюм і з цією помадою це така пушка. Фарбую нюд на очах, додаю холодний шимер і яскраві губи. З моєю смуглявою шкірою це таке вау. Мені дуже до вподоби.
315 Lasting Passion
315 Lasting Passion - неоновий червоний з рожевим підтоном. Довго не могла придумати олівець під цей колір, але влітку отримала варіант від ColourPop у відтінку Hoopty і все склалось. Він додає красивого бургунді контуру і помада виглядає акуратно. Бо самостійно видається дешевою варіацією підробних помад з ринку. Також беру її влітку. Вона надто яскрава для осені та зими.
Загалом знайомство з формулою Powder Kiss склалось добре. Мені сподобались помади, хоч і кольори досить специфічні та незвичні.
Коментарі (0)