OKazkova

Розігріє зимовими вечорами

Розігріє зимовими вечорами

Нарешті докористувала свій зігрівальний скраб та хочу трошки поділитися враженням.

Це продукт із супернатуральним складом.

Розігріє зимовими вечорами

Термін придатності такої натуральності - 2 тижні після відкриття. Але у мене скраб простояв десь 4 місяці в холодильнику 😅 Бо ж навіть при регулярному користуванні за 2 тижні його не закінчити, а при користуванні пару разів на місяць - тим паче.

АЛЕ: за кілька місяців він так і не вкрився пліснявою та не засмердівся. Отже, гадаю, що його можна зберігати в холодильнику значно довше двох тижнів.

До речі, щодо аромату - приємний, натуральний, відповідає складу.

Скрабуючі часточки немаленькі. Може, навіть крупні. Те, що треба, для ретельного зігріваючого антицеллюлітного скрабування.

І він реально зігріває. Тільки більше не під час використання, а після. Масуючи булочки, можна трошки розтягнути скраб на поперек, потім приємно зігріватиме 😏 А якщо випадково потрапляє туди, куди не треба, то навіть добряче примікатиме 😬 Але терпимо. Короче, можна брати, щоб зігрітися зимовими вечорами.

Шкіра після скрабу ніби змащена легкою олійкою. Ну то й не дивно, коли стільки олій в складі. Але при цьому шкіра не масна, а просто доглянута, приємна на дотик. Крем зверху можна не наносити.

А от щодо боротьби з целюлітом сказати нічого. Бо, по-перше, використовувала скраб нерегулярно. А, по-друге, вважаю, що навряд чи можливо покращити пружність шкіри одним тільки скрабом. Звісно, що не слід очікувати помітного антицелюлітного ефекту від скрабування раз на два тижні. Втім, як допоміжний доглядовий засіб - цілком нормальний 👍